16 Ιουν 2021

“Δήμητρα της Λέσβου”: Χειροπέδες στον οδηγό για το τροχαίο με εγκατάλειψη


Στα χέρια των Ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο οδηγός ο οποίος φέρεται να χτύπησε και να εγκατέλειψε την “Δήμητρα της Λέσβου” πριν από περίπου έναν μήνα.

 Η προανάκριση για το τροχαίο εντόπισε τον οδηγό του οχήματος που έχει ομολογήσει και αναμένεται να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, η οικογένεια του θύματος αλλά και η διοίκηση του Silver Alert καταγγέλλουν τις αρμόδιες Αρχές για ολιγωρία.

 Συγκεκριμένα οι συγγενείς ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καταγγέλλοντας καθυστέρηση στην αναζήτηση του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη, που αυτοπροσδιοριζόταν ως Δήμητρα.

“Η σορός από 9 Απριλίου θα μπορούσε να ταυτοποιηθεί και να έχει αρχίσει η αναζήτηση της οικογένειας” ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 Ελλάδος, η Λίλα Ραγκούση, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. 

 Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και τρεις ημέρες αργότερα εμφανίζεται νεκρή στο Φαληρικό Δέλτα, μετά από τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη. 

 Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας να ενεργοποιηθεί το Silver Alert, κάτι τέτοιο δεν γίνεται παρά μόνο στις 25 Μαΐου χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η σορός της Δήμητρας βρισκόταν στο νεκροτομείο του Τζάνειου νοσοκομείου. 

Ακόμη και τότε, κανείς, υποστηρίζει τόσο η οικογένεια όσο και η διοίκηση του Silver Alert, δεν ειδοποιεί τις Αρχές, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί μόνη ως σορός αγνώστων στοιχείων. 

Πηγή : dialogos.com.c

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...