10 Ιουν 2021

Σέριφος ...Καθαρές Παραλίες ίσον Σεβασμός στο Περιβάλλον


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερίφου , ολοκληρώνει μια σειρά προσπαθειών να αναβαθμίσει το τουριστικό προιόν του νησιού με στοχευμένες παρεμβάσεις καθαριότητας- τοποθέτησης πινακίδων σηματοδότησηςσε όλους τους οικισμούς -τοποθέτηση καινούργιων κάδωνγια τα σκουπίδια - ενίσχυση και καθιέρωση της ανακύκλωσης - αναβαθμιση των στάσεων του λεωφορείου  και φυσικά τον καθαρισμό των παραλιών του Δήμου , από ειδικά συνεργεία, προκειμένου έγκαιρα οι παραλίες να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για να υποδεχτούν τους λουόμενους. 

Καθαρές Παραλίες ίσον Σεβασμός στο Περιβάλλον. 

Οι παραλίες μας θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους Συνδημότες μας, αλλά και τους επισκέπτες, ώστε να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες που προσφέρει απλόχερα το φυσικό κάλλος του Δήμου μας.Ειδικότερα, εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των προϊόντων αναμόχλευσης, απομάκρυνση απορριμμάτων, πλαστικά, χαρτιά, γυαλιά, καθώς και διαμόρφωση των ακτών. Όλες οι εργασίες γίνονται  με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. 

 Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου ευελπιστεί οι επιχειρηματίες, οι Δημότες και οι επισκέπτες, να γίνουν αρωγοί στη διατήρηση της καθαριότητας της θάλασσας, και των ακτών, σεβόμενοι το περιβάλλον. 



 O Δήμος Σερίφου  ενημέρωσε στο facebook χθές  τον  μηχανικό καθαρισμό της παραλίας του Αυλόμωνα με ειδικό μηχάνημα αμμοκαθαρισμού και κοσκινίσματος της άμμου, προκειμένου να αποδοθεί η ακτή καθαρή και ασφαλής στους λουόμενους.

Ειλικρινά τους ευχαριστούμε απο καρδιάς ειναι συνεπείς στο προγραμμά τους και τους αξίζουν Συγχαρητήρια 

 Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...