16 Ιουν 2021

Στον εντοπισμό του «φαρσέρ» του Speedrunner 3 εστιάζει το Λιμενικό σώμα.


Στον εντοπισμό του «φαρσέρ» του Speedrunner 3 εστιάζει το Λιμενικό σώμα. Οι Λιμενικές Αρχές δέχθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο Speedrunner 3.

 Όπως τελικά διαπιστώθηκε, ύστερα απο έλεγχο του Λιμενικού, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για έκρηξη βόμβας και το πλοίο συνέχισε κανονικά το ταξίδι του με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. 

 Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα του Λιμεναρχείου Σερίφου, η οποία έγινε υπο την καθοδήγηση του Λιμεναρχείου Σύρου, ο φαρσέρ ενημέρωσε ψευδώς τις Λιμενικές αρχές σχετικά με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24,
https://cyclades24.gr/2021/06/farser-serifos-sillipsi-limeniko/?fbclid=IwAR3eOjt24Kelw-wTr4ybJHvf66TPgZ7f4iFU5Vmn5L8S15qtWD2fcTIbO8A το λιμενικό σωμα βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη του, ενώ θα πραγματοποιηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου. 

 Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λιμενικό σώμα θα ακολουθεί απο εδώ και στο εξής την ίδια τακτική, με σκοπό να σταματήσει η ταλαιπωρία των επιβατών, με τους φαρσέρ να τους στοιχίζει ακριβά η πλάκα. 

 Σημειώνεται οτι το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Σίφνος-Πειραιάς και μετέφερε περίπου 300 επιβάτες. 

Πηγή : https://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...