12 Ιουν 2021

Σέριφος...απομνημονεύματα ενός μαγιάτικου ταξιδιού...


Στο «μικρό» σχολείο της Σερίφου...τα προλάβαμε όλα...και ταινίες είδαμε και γύρισμα κάναμε και φωτογραφίες βγάλαμε και φιδάκι παίξαμε και στο κουτσό χάσαμε 😝 και τα «Πτυχία» μας τα πήραμε..
Μικρά Σχολεία - Μεγάλη Οθόνη Εργαστήρι για παιδιά 
 Η τέχνη του κινηματογράφου ταξιδεύει για να φτάσει σε κάθε νησί άγονης γραμμής, σε απομακρυσμένες περιοχές και ακριτικά μέρη σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. 

Στόχος είναι να μην αποκλείονται οι μικρές ομάδες μαθητών.

 Τα "Μικρά Σχολεία - Μεγάλη Οθόνη", αποτελούν μέρος του εγκεκριμένου από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Σινεμά στην Τάξη». Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ιδρύματος Κωστοπούλου, του Goethe-Institut και υπό την αιγίδα Περιφερειών και Δήμων.

Περάσαμε ανεκτίμητες στιγμές με τα 12 υπέροχα προνήπια+νήπια στο Νηπιαγωγείου Σερίφου.

Σέριφος...απομνημονεύματα ενός μαγιάτικου ταξιδιού...

Ευχαριστούμε τον Δήμο Σερίφου, τη Νηπιαγωγό Σταυρούλα Ντάκουλα, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και την Εύα Κυρίτση, τον Melissonas Diamanti και τον Δημοσθένη, το Οινομαγειρείο @Marina στο Λιμάνι, τα φιλόξενα Δωμάτια Κουρέας, τη Seajets και κυρίως τα ΠΑΙΔΙΑ του νησιού‼️  Repost από Σύλλογο Σερίφου: 
«Να σας ευχαριστήσουμε και εμείς και τους τρεις σας και όλους όσους βοήθησαν να είστε κοντά μας. 

Τα παιδιά που συμμετείχαν

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Μικρά Σχολεία - Μεγάλη Οθόνη”, είναι εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Παιδείας.
Στην αγαπημένη Σέριφο...σε εξωτερικούς και ημιυπαίθριους χώρους και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας...παίξαμε κινηματογράφο με 16 παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και αποκτήσαμε νέους φίλους

 Σχεδιάστηκε από τη Cinemathesis και υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.  
Η δράση στην Σέριφο.....πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου @thejfcostopoulosfoundation
DP Christos Petropoulos 

δείτε το video






Πηγή : Cinemathesis

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...