28 Ιαν 2018

Ισόπαλος 2-2 με τον Μαρπησσαϊκό ο Α.Ο.Σερίφου παρέμεινε στη 2η θέση

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της ΕΠΣ Κυκλάδων παρέμεινε ο Α.Ο Σερίφου, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Μαρπησσαϊκό σε αγώνα που έγινε στην Πάρο. 

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 6ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Λιβάνιος. Γρήγορη ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, που ισοφάρισαν στο 11΄ με τον Ευστράτιο Κρητικό, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης (στο 33΄) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Το γκολ της ισοφάρισης που κρατάει ψηλά τον Α.Ο Σερίφου, σημείωσε για μια ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Ρεβίνθης στο 70ο λεπτό. 

 Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, ο Α.Ο Σερίφου παρέμεινε στην 2η θέση του ομίλου με 17 βαθμούς. 

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μαρπησσαϊκού έχει 16 βαθμούς και δίνει και αυτή την δική της μάχη για την κατάκτηση της μιας εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

 Καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Καλόγερα, Βακόνδιου-Μαργαρίτη. ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός-Α.Ο Σερίφου 2-2 

 Η διακύμανση του σκορ: 
 0-1: Λιβάνιος στο 6΄ 
 1-1: Κρητικός Ε στο 11΄
 2-1: Κρητικός Ε στο 33΄
 2-2: Ρεβίνθης Κ στο 70΄ 

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός (Τσαντούλης): Ανουσάκης, Κορρές (Παπαδόπουλος 73΄), Ρούσσος, Κρητικός, Qose, Τσιγώνιας (Τζανακόπουλος Κ 85΄), Vrapi (Esaj 80΄), Geborys, Παντελαίος, Βιτζηλαίος, Κρητικός Ευσ.

 Α.Ο Σερίφου (Ραμπιας): Μητροφάνης, Μποφίλιος (Μονοβασιός 22΄), Παγιολλάρι, Ρεβίνθης Ν, Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α, Λιβάνιος, Μαγουλάς, Βαλσαμάκης Κ, Ρεβίνθης Κ, Παππάς

 Πηγή : https://sportcyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...