24 Ιαν 2018

Έναρξη υλοποίησης επιμορφωτικών σεμιναρίων και δράσεων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ε.Κ. & της επιτροπής υλοποίησης του έργου, Κωνσταντίνος Μπιζάς (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς, στο πλαίσιο έναρξης της υλοποίησης των σεμιναρίων και δράσεων που εντάσσονται στο έργο «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» επιθυμούν τη συμμετοχή σας στη χαρτογράφηση των κατά τόπους εκπαιδευτικών αναγκών προκειμένου να διοργανωθούν στις περιφερειακές ενότητες το δυνατότερο περισσότερα σεμινάρια.

Οι δράσεις, οι οποίες χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αφορούν σε: α) ενημερωτικές ημερίδες/συνέδρια β) ολιγοήμερα σεμινάρια γ) προγράμματα κατάρτισης διάρκειας αρκετών εβδομάδων, στις θεματικές ενότητες:
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ –ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, 
 • ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ,
 • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, 
 • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ,
 • ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 
και • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 
 Για την αποτύπωση, τη διεξαγωγή και χρηματοδότηση μιας δράσης/σεμιναρίου μπορείτε να συμπληρώσετε το επισυναπτόμενο δελτίο αποτύπωσης σεμιναρίου προκειμένου η Περιφέρεια Νοτ. Αιγαίου και το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίησή του και σε δεύτερη φάση στην ενημέρωση ενδιαφερόμενων προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση www.katartisi-pnai.gr .

 Προσδοκούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας καθώς και στην ενεργή συνεργασία μας για την προώθηση των δράσεων του έργου τα στοχεύουν στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επισημαίνει ο πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Ε.Κ. & της επιτροπής υλοποίησης του έργου, Κωνσταντίνος Μπιζάς. 
  Πηγή : Newsroom Cyclades Voice 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...