23 Ιαν 2018

Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Α.Ο.Σερίφου .

Ασταμάτητος παρουσιάστηκε ο ΑΟ Σερίφου για ακόμη μία αγωνιστική, με την ομάδα του Γιάννη Ράμπια να ξεπερνά εύκολα και το εμπόδιο του ΑΠΣ Κύθνου, τον οποίο νίκησε με 0-4, και πλέον φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

 Αναμφισβήτητα η ομάδα της Σερίφου αποτελεί το σημείο αναφοράς της φετινής χρονιάς, που είναι μακράν η καλύτερη της από την κάθοδο της στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, όντας αήττητη από της 13/10, όπου και είχε γνωρίσει τη μοναδική μέχρι σήμερα ήττα στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Πάρου.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΟ Σερίφου, ως τυπικά φιλοξενούμενος στην έδρα του, την οποία χρησιμοποιεί και ο ΑΠΣ Κύθνου, ουσιαστικά αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 23΄κατάφερε να προηγείται με 0-3. Στο 8΄ο Παπαδόπουλος, στο 12΄ο Ρεβίνθης Ν. και στο 23΄ο Λιβάνιος διαμόρφωσαν το σκορ του πρώτου μέρους, με τον Κώστα Ρεβίνθη στο 88΄ναι επιστεγάζει τη νίκη του ΑΟΣ ανεβάζοντας το σκορ της αναμέτρησης στο 0-4. 

 Να σημειωθεί ότι στο 85΄ο 14χρονος γκολκίπερ Γιώργος Γκριέλας που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΠΣ Κύθνου αντικατέστησε τον Λεβαντή πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση και κερδίζοντας παράλληλα το χειροκρότημα. Πολύ καλή η διαιτησία του Γιάννη Ζαράνη και των βοηθών του Κυριακόπουλου και Αντωνάκη 

 Συνθέσεις

 ΑΠΣ Κύθνου (Κονιδάρης): Λεβαντής (85΄Γκριέλας), Τσιρδήμος (31΄Βιτάλης), Γονιδάκης Κ. (72΄Λαρεντζάκης Ι.), Μπιζικούκης, Φιλιππαίος, Ψαρράς, Λαρεντζάκης Π., Κούτσι, Ηλιού Π., Μανωλήκας, Γκούμας. Αναπληρωματικοί: Δανιήλ, Γαρδεράκης. 

 ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κοσ., Μποφίλιος, Παγιολάρι, Ρεβίνθης, Μαγουλάς, Μουστάκας, Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Μονομβάσιος (52’ Χατζόπουλος), Παππάς (90΄Αδελιανάκης), Ρεβίνθης Κ. Αναπληρωματικοί: Αδελιανάκης, Βαλσαμάκης Α., Χριστοδούλου, Γούναρης, Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Κων. 

 Η βαθμολογία 

Πηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...