14 Ιαν 2018

Επανέρχεται ο έπαρχος για τον ΧΥΤΥ της Άνδρου

Η περιοχή της Πλούσκας που έχει προγραμματστεί για τον ΧΥΤΥ της Άνδρου.

Με νέα επιστολή του ο έπαρχος Άνδρου στις 11 Ιανουαρίου επανέρχεται και ρωτά τον πρόεδρο του ΠΕΣΠΑ και γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Θεοδωρίδη ρωτώντας τον λόγο που δεν έχει γίνει ΠΕΣΠΑ επί τρίμηνο - από 18/10/17 μέχρι σήμερα – και συνεχίζεται η εκκρεμότητα της τελικής έγκρισης του ΧΥΤΥ της Άνδρου. 

 Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη στο πρώτο ΠΕΣΠΑ θα έμπαινε άμεσα προς ψήφιση το θέμα της Άνδρου. Όμως σχεδόν επί τρίμηνο δεν έγινε σύγκληση του συμβουλίου. Για τον λόγο αυτό επανέρχεται με επιστολή του ο έπαρχος Άνδρου επισημαίνοντας την ολιγωρία του προέδρου του οργάνου – Εν Άνδρω. 

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 

 ΠΡΟΣ: Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου Πρόεδρο του ΠΕΣΠΑ Α.Δ. Αιγαίου κ. Θεοδωρίδη 

Άνδρος,11.1.2018 

 Θέμα: Άμεση σύγκλιση του ΠΕΣΠΑ και εισαγωγή του θέματος «ΧΥΤΥ νήσου Άνδρου» Σχετ: To Αριθ.Πρωτ. 4529/123105/18.10.2017 έγγραφό μας «ΧΥΤΥ νήσου Άνδρου» κ. Πρόεδρε, Το χρονικό διάστημα που έχει παρέλθει από τις 18 Οκτωβρίου 2017, όπου με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο σας ζητήσαμε την εισαγωγή του θέματος «ΧΥΤΥ νήσου Άνδρου» στο ΠΕΣΠΑ για να διαπιστωθεί η κάλυψη του 100% των απαιτήσεων που είχε τεθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση στις 14.1.2016, ώστε να αποφανθεί για την ΑΕΠΟ και να ολοκληρωθεί η φάση των απαιτήσεων είναι μεγάλο. 

 Αναλογιζόμενοι ότι οι καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο έργο ελλοχεύουν τεράστιες κινδύνους για την εξέλιξή του, εφόσον η έκδοση ΑΕΠΟ θεωρείται βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση της ωριμότητας του έργου στο στάδιο της υπό έγκρισης χρηματοδότησής του από το ΕΣΠΑ 2014-2020 «ΧΥΤΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ Π/Υ 7.128.991», ζητάμε εκ νέου την άμεση σύγκλιση του ΠΕΣΠΑ και την εισαγωγή του θέματος ΧΥΤΥ Άνδρου. 

 Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας. 

 Με εκτίμηση 

Πηγή : http://enandro.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...