8 Μαρ 2018

Αναγνώριση της ελληνικής κρουαζιέρας

Ο δεύτερος πιο ελκυστικός παγκόσμιος προορισμός κρουαζιέρας, αμέσως μετά την Τζαμάικα, αναδείχτηκε η Ελλάδα στην ψηφοφορία των αναγνωστών τριών ειδικών στον θαλάσσιο τουρισμό βρετανικών περιοδικών, World of Cruising, Cruise Trade News και Cruise Ports & Destinations. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Σιγκαπούρη. 

 Η εκδήλωση για την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών κρουαζιέρας και την απονομή των βραβείων κοινού «WaveAwards 2018» πραγματοποιήθηκε από τη διοργανώτρια εταιρεία του ομίλου Real Response Media σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου παραβρέθηκε η προϊσταμένη ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας Εμυ Αναγνωστοπούλου. 

 Η Ελλάδα, εκτός από δεύτερος παγκόσμιος προορισμός, ουσιαστικά είναι πρώτος σε προτίμηση σε Ευρώπη και Μεσόγειο, δεδομένου ότι βρέθηκε στην τελική τριάδα με την Τζαμάικα και τη Σιγκαπούρη.

 Σημειώνεται ότι στον χώρο της εκδήλωσης το banner του ΕΟΤ με θέμα τη Σαντορίνη προσέλκυσε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με φόντο το ελληνικό νησί. 

 Από τα τρία περιοδικά της διοργανώτριας εταιρείας, το «World of Cruising» συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον προβεβλημένων βρετανικών μέσων ενημέρωσης που ειδικεύονται στην κρουαζιέρα. 

 Το αναγνωστικό του κοινό -σε ποσοστό 92% -είναι άτομα υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, ηλικίας άνω των 45 ετών και το 68% εξ αυτών πραγματοποιεί δύο κρουαζιέρες τον χρόνο. 

Πηγή : http://www.efsyn.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...