3 Αυγ 2018

Επαρχιακό οδικό δίκτυο Μήλου: διαγωνισμός για τη βελτίωση και τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού

Στα 587.500 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός του έργου «Βελτίωση - συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού επαρχιακού δικτύου νήσου Μήλου», για την εκτέλεση του οποίου προκήρυξε διαγωνισμό η Δ/νση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, με απόφαση του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου. 

 Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η συντήρηση και βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου από τον Αδάμαντα έως το αεροδρόμιο της Μήλου. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο. 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Ν. Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις 30/08/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πμ. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 05/09/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 πμ. από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, στην Ερμούπολη Σύρου. 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr/.

 Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος. 
Πηγή : (φωτό: mileikanea.gr) 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...