4 Αυγ 2018

Σέριφος ...Το κέφι των μουσικών σκηνών μεταφέρεται στούς Μύλους

Οι οργανοπαίκτες έρχονται και στήνουν, μπουζούκι και κιθάρα. Ο Μαγαζάτορας φροντίζει για τα υπόλοιπα Η παρέα μεγαλώνει όσο περνά η ώρα . Οι μουσικοί επαγγελματίες, ή μήπως φίλοι; Η πρώτη πενιά ηχεί, η φωνή του τραγουδιστή καθαρή δίνει τον τόνο για να ξεκινήσει η βραδιά. Χρονικό όριο; Σπάνια υπάρχει. 

Το τέλος σε αυτές τις βραδιές δεν ορίζεται με λεπτοδείκτες. Αρκετό κρασί και μεζέδες να υπάρχει και το βράδυ δίνει τη θέση του στο πρωί. Ο μαγαζάτορας  έχει μεριμνήσει, με μεζέδες  και ποτό. Είναι οι ιδιαίτερες βραδιές του καλοκαιριού  

. Η βραδιά ρέει σαν το κρασί στα ποτήρια των καλεσμένων. Ρεμπέτικα και λαϊκά. Κάποια από την παρέα παρεμβαίνει, θέλει να παίξουν το «κομμάτι της» και να χορέψει. Η κομπανία δεν της χαλά χατίρι, φαίνεται μάλιστα να το διασκεδάζει το ίδιο με τους εκλεκτούς θαμώνες ενός «πάρτι»  Εδώ τα πράγματα είναι πιο οικεία, πιο άνετα, χωρίς ντροπές. 

Εδώ η διασκέδαση είναι εγγυημένη και – το κυριότερο; - σπιτική. Χωρίς βαβούρα, χωρίς στριμωξίδι. Πού συμβαίνει αυτό; Θα αναρωτηθείς.  

Μα φυσικά στούς Μύλους στην Χώρα Σερίφου .

 Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...