25 Αυγ 2018

Στους ρυθμούς του swing χθές η Σέριφος με την Πένυ Μπαλτατζή

Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2016 στην αγαπηµένη τους Σέριφο,με τον φωτογράφο Χρήστο Τζούτη. σε κλειστό κύκλο µαζί µε τους αγαπηµένους φίλους και συγγενείς τους, σε µια τελετή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας που έµοιαζε περισσότερο µε πάρτι παρά µε τις κλασικές γαµήλιες τελετές που έχουµε συνηθίσει. «∆εν το περίµενα ούτε εγώ.

 Γνωριστήκαµε, αγαπηθήκαµε και είπαµε να προχωρήσουµε µαζί», είχε δηλώσει η όµορφη τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό περιγράφοντας τον αυθορµητισµό της σχέσης τους. Θα ήθελα να ζήσω στη Σέριφο και στο Μαρόκο! λέει η τραγουδίστρια που μας έκανε να αγαπήσουμε το swing Στη Σέριφο για να αλμυρίσω τις σκέψεις μου και να τις νοστιμέψω και στο Μαρόκο για να τις γεμίζω χρώματα και μπαχάρια! 6 μηνάκια στο κάθε μέρος… έτσι για αρχή! 

Xθές λοιπόν  Παρασκευή στις  9MM στο θεατράκι της Σερίφου  στην Κάτω Χώρα  έγινε η συναυλία της  Πένυς Μπαλτατζή  όσοι την παρακολούθησαν έζησαν μοναδικές στιγμές στους ρυθμούς  της  swing και του έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού Η ίδια στην σελίδα της έγραψε 
Απόψε στη Σεριφάρα!
Ενα Μεγάλο ευχαριστώ στον Εντυ και το Indigo CAFE Serifos για την υπέροχη φιλοξενία
Πηγή : https://www.gossip-tv.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...