23 Δεκ 2018

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ίδρυσε το «Κόμμα των φτωχών» και κατεβαίνει στις εκλογές

Την απόφαση του να διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή δηλώνει ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης, ο οποίος μάλιστα έχει ιδρύσει και νέο κόμμα, που ονομάζεται «Κόμμα των φτωχών». 

 Όπως λέει ο ίδιος ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στην Espresso,

 «Αυτή η συνυπεύθυνη συμμετοχική συμπόρευση αποτελεί όχι εύκολη υπόθεση, αλλά, αν επιτευχθεί, θα είναι ό,τι πιο δίκαιο, το πιο ανθρωποκεντρικό κίνημα που έχει υπάρξει, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς χρωματισμούς, χωρίς ταμπέλες» 

 «Η φοβισμένη αξιοπρέπεια κάθε απλού συμπολίτη μας δεν του επιτρέπει να φανερώσει την ανάγκη για επιβίωση», σημείωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

 «Είναι δύσκολο να παραδεχτεί κάποιος τη φτώχεια του. Ξέρετε ότι στου Γκύζη, όπου μένω, οι μισοί και παραπάνω τρέφονται καθημερινά από τα συσσίτια; Ποιος βγαίνει να το δηλώσει δημόσια; 

Δεν δημιουργούμε το κίνημα ωραίων να έχουμε μαζικές συμμετοχές». Μιλώντας δε για το διαφορετικό που πρεσβεύει το κίνημα του, αναφέρει: «Θα παλέψουμε το ξεπερασμένο, το αναξιόπιστο, το ψεύτικο.

 Θα παλέψουμε να δημιουργηθεί μια κοινωνία ανθρωποκεντρική, μια Πολιτεία που θα σέβεται τους πολίτες της, γιατί Πολιτεία θα είναι οι ίδιοι οι πολίτες και όχι κάποιοι επιτήδειοι φαντασμένοι πολιτικάντηδες, που ξεχωρίζουν τους πολίτες σε δικούς τους και μη δικούς τους.

 Όλοι δικοί μας είμαστε, μηδενός εξαιρουμένου και όλοι χρήσιμοι! 
Το να είσαι φτωχός και αδύναμος δεν είναι ντροπή… 
Ντροπή είναι να μην κάνεις τίποτα γι’ αυτό!»  

Πηγή : https://www.altsantiri.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...