8 Δεκ 2018

Πήρε το ντέρμπι κορυφής ο Α.Ο.Σερίφου ...video

Γράφει Ο Σπύρος Μάκαρης 
Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη για τον ΑΟ Σερίφου, που πήρε το ντέρμπι κορυφής, κερδίζοντας με ανατροπή 1-2 τον ΑΟ Πάρου στο στάδιο της Παροικιάς και έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου. 

 Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, οι Σεριφιώτες κατάφεραν να δείξουν την γνωστή υπομονή που διαθέτουν στο παιχνίδι τους και παρόλο που έμειναν πίσω πίσω στο σκορ, με γκολ του Αρκουλή στο 20΄, στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση του, πετυχαίνοντας 2 πολύ όμορφα τέρματα με τους Κώστα Ρεβίνθη και Μαρίνο Λιβάνιο να δίνουν το χρυσό τρίποντο, που παράλληλα αποτελεί την πρώτη νίκη στην ιστορία του ΑΟ Σερίφου στην έδρα του ΑΟ Πάρου. 

 Εκτός την πρώτη νίκη μετά από 6 χρόνια στη συγκεκριμένη έδρα, ο ΑΟ Σερίφου έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε φέτος στην Παροικιά, αναγκάζοντας τον ΑΟ Πάρου στην πρώτη του φετινή ήττα, ενώ παράλληλα έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του ομίλου με 23-6 τέρματα. 

 Η εικόνα του αγώνα 

 Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όλα έδειχναν ότι θα δούμε ένα «σφιχτό» παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως και τελικά έγινε, καθώς οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

 Ο ΑΟ Πάρου ευτύχησε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό, όταν ο Αρκουλής εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και 'έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. 

 Λίγο αργότερα ο Στέλιος Αρκουλής αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Ράπτη, ενώ στο 37΄ διαμαρτυρήθηκε από τον πάγκο και αντίκρισε 2 φορές την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Φαν Άακεν που του έδειξε το δρόμο προς τα αποδυτήρια. 

 Στην επανάληψη ο Γιάννης Ράμπιας άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας του ενισχύοντας την επίθεση του, πράγμα που του έδωσε μέτρα στο γήπεδο και προοπτικές για να απειλήσει, με την ισοφάριση να έρχεται στο 60΄όταν ο Κωνσταντίνος Ρεβίνθης εξαπέλυσε ένα σουτ - κεραυνό απο τα 20 μέτρα το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Χαριστού. 

 Στο 63΄ο ΑΟ Σερίφου πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με τον Ρεβίνθη που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ από τον Φαν Άακεν μετά από υπόδειξη του Κουλακιώτη, καθώς πριν καταλήξει στα δίχτυα η μπάλα βρήκε στο σώμα του πεσμένου στο έδαφος και εκτεθειμένου Λιβάνιου.

 Η ολική ανατροπή για τους Σεριφιώτες συντελέστηκε στο 66΄, όπου μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα ο Μαρίνος Λιβάνιος διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 

 Ο ΑΟ Πάρου είχε μεγάλα διαστήματα που είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, πράγμα που έγινε και στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όπου προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, με κορυφαία στιγμή ένα φάουλ του Τριανταφυλίδη στο 74΄που εξουδετέρωσε με υπερένταση ο Βαλσαμάκης.

 Ο ΑΟ Πάρου ζητάει χέρι - πέναλτι σε φάση του 89΄, όπου μετά απο πλάγιο του Ράπτη η μπάλα βρήκε στον Μουστάκα. Καλή η διαιτησία του Φαν Άακεν και των βοηθών του Κουλακιώτη και Ρούσσου

 ΑΟ Πάρου (Χρήστος Γαβαλάς): Χαριστός, Πάπα (79΄Κουτσα), Μπαρδάνης, Γκιόκα (69΄Σαρρής), Καραφυλλάκης, Τσούκε, Αρκουλής (29΄λ. τρ. Ράπτης), Καραγκούνης, Τσόκα (69΄Τριανταφυλίδης), Σγουράτη, Γιουρτζίδης. Αναπληρωματικοί: Λουκής, Παντελαίος, Μπέτσα 

 ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κοσ., Βαλσαμάκης Κων., Παγιολάρι, Παρίσης Κοσ., Μουστάκας, Μαγουλάς Α., Λιβάνιος Μ., Παπαδόπουλος, Μαγουλάς (73΄Μονομβάσιος), Ρεβίνθης Κων. (94΄Ρεβίνθης Ν.), Παππάς (86΄λ.τρ. Αραβαντινός). 


Πηγή : https://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...