23 Δεκ 2018

Η φτώχεια...φτώχεια, και εμείς πάμε να διεκδικήσουμε Μουντιάλ

Το είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, το ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία θα διεκδικήσουν τόσο το Euro 2028 όσο και το Μουντιάλ του 2030. 

Έχουμε φτιάξει καλή ομάδα, που παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο είπε ο πρωθυπουργός. Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία θα διεκδικήσουν τη συνδιοργάνωση τόσο του Euro του 2028 αλλά και του Μουντιάλ του 2030, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, λίγο μετά το τέλος της Τετραμερούς Συνόδου Συνεργασίας που φιλοξενήθηκε στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή των πρωθυπουργών της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας Βιόριτσα Νταντσίλα και του οικοδεσπότη της συνάντησης, προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. 

 “Τουλάχιστον μια από τις δυο διοργανώσεις, πιστεύω, μπορούμε να την αναλάβουμε”, είπε από την πλευρά του ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

 Για τη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2028 αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 θα συγκροτηθεί 16μελής επιτροπή. 

Θα την απαρτίζουν τέσσερις εκπρόσωποι από κάθε χώρα. Θα έχουν την ευθύνη να φτιάξουν τον φάκελο για τη διεκδίκηση της υποψηφιότητας από Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία.

 Ο φάκελος πρέπει να κατατεθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 και η τελική επιλογή για τη χώρα ή τις χώρας που θα φιλοξενήσουν το Euro 2028 και το Μουντιάλ του 2030 θα γίνει τον Ιούνιο του 2022. 

 Πηγή : https://anemosantistasis.blogspot.com/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...