9 Δεκ 2018

Εθελοντική Ομάδα Σερίφου ... SUNTAN λοιπόν για τους ενήλικες σήμερα στις 20:00.. video

SUNTAN λοιπόν για τους ενήλικες σήμερα με θεσπέσιο (επιτέλους!!) ήχο, με την υποστήριξης και τη γνώση του Κώστας Σκερδεμπές, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!! 

 Λίγα λόγια για την ταινία ,

 η οποία δεν είναι «καθαρή» κωμωδία (υπάρχει ομως εγγυημένο γέλιο, μερικές φορές ακόμη και πάνω σε σκληρές δραματικές σκηνές!):

 Ένας μοναχικός και εσωστρεφής σαραντάρης γιατρός φτάνει στην Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική του νησιού και ο ερχομός του καλοκαιριού τον φέρνει αντιμέτωπο με νιάτα, έρωτες και ψευδαισθήσεις που σταδιακά αδυνατεί να διαχειριστεί. 

Το «Suntan» είναι μια από τις καλύτερες και πιο ουσιαστικές ελληνικές ταινίες των τελευταίων ετών. 

Δεν έχει σκοπό να σε κάνει να περάσεις καλά, αλλά την ίδια στιγμή θα σε κάνει να θέλεις να περάσεις τις φετινές σου διακοπές στην Αντίπαρο. Και αυτό είναι το νόημα. 

Ναι, σε πολλά σημεία θα νιώσεις την ανάγκη να στρέψεις το βλέμμα σου μακριά από την οθόνη, αλλά μόλις τελειώσει η προβολή, εύκολα θα ξανάβλεπες την ταινία στο καπάκι. 

Η σκηνοθετική ματιά του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου είναι φρέσκια, η φωτογραφία του Χρήστου Καραμάνη είναι δροσερή και δε βλέπουμε κανένα λόγο να μη στηρίξετε το ελληνικό σινεμά σε μια από τις πολύ καλές στιγμές του της έτσι κι αλλιώς πολύ καλής σε επίπεδο δημιουργικότητας τρέχουσας δεκαετίας. 

 Σήμερα στις 20:00 στο Περσέα στο Λιμάνι του νησιού 
Δείτε το video
https://www.youtube.com/watch?v=WNJhayR0lB4

Πηγή : Εθελοντική Ομάδα Σερίφου

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...