14 Φεβ 2019

Η φωτογράφος Chloe Kritharas Devienne πίσω από τη νέα καμπάνια της Lacta

H καμπάνια #ActForLove της Lacta καλεί τον κόσμο να μπει στο www.actforlove.gr να δει τις φωτογραφίες των 28 ζευγαριών που συμμετείχαν, να γνωρίσει τις ιστορίες τους και να αγκαλιάσει όλες τις γεύσεις της αγάπης. 

Η φωτογράφος που αποτύπωσε σε εικόνα τα ζευγάρια είναι η Ελληνο-Γαλλίδα Chloe Kritharas Devienne, γνωστή για το ακτιβιστικό της έργο και την ενασχόλησή της με πολλά κοινωνικά θέματα, της οποίας τα projects έχουν εκτεθεί σε μουσεία και καλλιτεχνικούς χώρους σε Ελλάδα και Γαλλία.

 Μιλήσαμε μαζί της για το project και την αγάπη. Πώς αρχίσατε να ασχολείστε με τη φωτογραφία; Ξεκίνησα να ασχολούμαι γενικά με την εικόνα, όταν ήμουν έφηβη. 

Στα 15 μου ανακάλυψα μια τεράστια κούτα με αρνητικά φιλμ και πολλές φωτογραφίες του πατέρα μου. Eκεί μέσα βρισκόταν όλο το υλικό του. Για ‘μένα, το να δω κάθε εικόνα του ήταν ένας τρόπος να τον γνωρίσω καλύτερα, εφόσον πέθανε όταν ήμουν 5 χρονών. Από ‘κει και πέρα άρχισα να φωτογραφίζω με ασπρόμαυρο φιλμ, με μια παλιά κάμερα που δεν την αποχωρίζομαι ποτέ. Πείτε μας λίγα λόγια για το project «ActForLove». 

Το #ActForLove είναι κάτι περισσότερο από μία διαφήμιση για τη Lacta. Είναι μία καμπάνια που μας καλεί, σαν κοινωνία, να βάλουμε την αγάπη πάνω απ’ όλα και να αγκαλιάσουμε κάθε ζευγάρι που μοιράζεται το υπέροχο αυτό συναίσθημα. 

Το ότι είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη εταιρεία τολμά να εκφράσει ένα τέτοιο μήνυμα στην Ελλάδα, ήταν και ένας από τους λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω με χαρά σε αυτή τη συνεργασία.

 Πηγή : https://www.athensvoice.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...