18 Μαΐ 2019

Η 'Κύθνος Πεζοπορία' επεκτείνει τις εκδρομές στη Σέριφο στις Κυκλάδες

Η 'Κύθνος Πεζοπορία' επεκτείνει τις εκδρομές στη Σέριφο στις Κυκλάδες

Η εναλλακτική τουριστική επιχείρηση Κύθνος Πεζοπορία , η οποία προσφέρει πεζοπορικές εκδρομές στο νησί της Κύθνου στις Κυκλάδες , επεκτείνει τώρα τις δραστηριότητές της στο κοντινό νησί της Σερίφου 

.Η Κύθνος Πεζοπορία προσφέρει περιηγήσεις πεζοπορίας από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο κάθε χρόνο στους Έλληνες ταξιδιώτες και τους ξένους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν την "εναλλακτική πλευρά" των Κυκλάδων. 

 Η εταιρεία επεκτείνει τώρα τις δραστηριότητές της στο νησί της Σέριφου, προσφέροντας την ευκαιρία στους πελάτες της να επιλέξουν ανάμεσα σε περιηγήσεις πεζοπορίας στην Κύθνο ή τη Σέριφο ή ακόμα και συνδυασμό υπηρεσιών σε αμφότερα τα νησιά.

 "Η επέκτασή μας στη Σέριφο αποτελεί μακροχρόνιο αίτημα των πελατών μας - μεμονωμένους ταξιδιώτες και ομάδες", ανέφερε ο διευθυντής της εταιρείας Nigel Tutt στους τίτλους της GTP . 

 "Προσφέρουμε περιηγήσεις πεζοπορίας με προσωπικό άγγιγμα, που - πιστεύω - εξασφαλίζει ότι οι καλεσμένοι μας παίρνουν το καλύτερο από κάθε προορισμό κάθε φορά.

 Ο στόχος μας για τη θερινή περίοδο του 2019 είναι να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες σε ταξιδιώτες που αποφασίζουν να συμμετάσχουν στις περιηγήσεις μας στην Κύθνο και τη Σέριφο », πρόσθεσε.

Ένα μικρό νησί στο δυτικό τμήμα των Κυκλάδων, η Κύθνος είναι μεταξύ των λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών της Ελλάδας. 

Το νησί περιλαμβάνει ένα ευρύ δίκτυο διαδρομών, ιδανικό για πεζοπορία και πεζοπορία. Επιπλέον, η Σέριφος προσφέρει ένα δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών, τα οποία προσελκύουν μεγάλο αριθμό πεπειραμένων και ερασιτεχνών πεζοπόρων κάθε χρόνο. Φωτογραφίες: Πεζοπορία Κύθνος 

 Πηγή : https://news.gtp.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...