9 Μαΐ 2019

Αντίπαρος: Αποκτά κλειστό γυμναστήριο (!!!)

Εγκρίθηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η ένταξη της μελέτης με τίτλο «κατασκευή κλειστού πολυχώρου αθλητισμού – πολιτισμού», στον δήμο Αντιπάρου, αξίας 85000 ευρώ, στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση μελετών ωρίμανσης και εκτέλεσης έργων των ΟΤΑ». 

 Θα ακολουθήσει η σύνταξη της μελέτης για το έργο το οποίο είναι στο Τεχνικό Πρόγραμμα και έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό του δήμου Αντιπάρου. Νέο που αντιμετωπίζεται με θετικό τρόπο από τους κατοίκους της Αντιπάρου. Οπως, ο Δημήτρης Φαρούπος, ο οποίος στην ιστοσελίδα του Δήμου Αντιπάρου προχώρησε στην κάτωθι ανάρτηση "

 Η καλύτερη είδηση που θα μπορούσαμε να ακούσουμε... Ο Πλοηγός Αντιπάρου -εις εκ των δύο αθλητικών συλλόγων του νησιού μας- θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της επόμενης δημοτικής αρχής που θα προκύψει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές να προωθήσει την κατασκευή κλειστού γηπέδου. Και βεβαίως θα στηλιτεύσει τυχόν ολιγωρίες και καθυστερήσεις, εάν αυτές προκύψουν. 

Ως προς το ζήτημα των προτεραιοτήτων, που υφίσταται και προωθείται ως κυρίαρχο αφήγημα των κυβερνώντων εδώ και αρκετά χρόνια, θεωρούμε ότι λαμβάνοντας υπόψιν τον αριθμό των παιδιών που έχουμε και διαπαιδαγωγούμε στους κόλπους μας και με το βασικό και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των συμπολιτών μας για άθληση σε κανονικές συνθήκες καθίσταται πλέον έωλο και εκτός σύγχρονης πραγματικότητας..

." Φωτογραφία του χορηγού επικοινωνίας Oliaros Dg Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...