9 Δεκ 2019

Γιάννης Ράμπιας: Αυτό που γίνεται με τον κ. Ρούσσο είναι κατάντια. Εγώ προσωπικά θα κινηθώ νομικά [vid]



Ο προπονητής του ΑΟ Σερίφου Γιάννης Ράμπιας μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, λίγο μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της ομάδας του, με τον ΑΟ Σύρου. 

 Εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός πως οι Σεριφιώτες, αν και έφτασαν τόσο κοντά στην πηγή, εν τέλει νερό δεν ήπιαν, ο κ. Ράμπιας μιλάει στον Μιχάλη Χρυσολωρά για τον αποκλεισμό, την επόμενη ημέρα στον σύλλογο, αλλά και το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον διαιτητή του αγώνα κ. Ρούσσο. 

 Ο Γιάννης Ράμπιας εξηγεί το περιστατικό της αποβολής του, τονίζοντας πως ο κ. Ρούσσος τον απέβαλε εξαιτίας των ύβρεων από την “εξέδρα” του γηπέδου της Σερίφου, ωστόσο όπως τονίζει ο ίδιος χαρακτηριστικά, εξέδρες δεν υπάρχουν.. Η θέση μας για τα δημοσιεύματα 

 Στο γήπεδο της Σερίφου χθες, η ιστοσελίδα μας, ήταν η μοναδική που έδωσε το παρών. Εμείς καταγράψαμε τα συμβάντα που έλαβαν τόπο σε αυτό, όσον αφορά τα γεγονότα που εξελίχθηκαν σε εκείνο το διάστημα. Δυστυχώς για ορισμένα “φαντάσματα” οι οποίοι στον βωμό της ακροαματικότητας και της δυσφήμησης του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου (πράγμα που αποτυπώνεται εμφανώς σε δημοσίευμα), προτίμησαν να ασχοληθούν με αστυνομικό ρεπορτάζ, καταγράφοντας περιστατικό, στο οποίο δεν ήταν καν ΠΑΡΩΝ! 

 Και επειδή στην Ελλάδα συνηθίζεται το λεγόμενο “Ράδιο Αρβύλα” να παραμονεύει κινδύνους ως προς την εγκυρότητα της είδησης, αφήνουμε τα του εκτός γηπέδου, να τα αναλάβουν οι πλέον αρμόδιοι. 

 Η ΕΠΣ Κυκλάδων να λάβει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες υπόψιν της, έτσι ώστε να φτάσει στο τελικό πόρισμα της απόφασής της, όσον φορά αυτά που συμβαίνουν εντός των γηπέδων. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο κάνει ένα βήμα πίσω, αφήνοντας ελεύθερο το τοπίο, σε ανθρώπους που πέρα από την.. αποχή τους, θέλουν να διοχετεύσουν και “δηλητήριο” σε ομάδες όπως ο ΑΟ Σερίφου και τον προπονητή του προσωπικά, τον Γιάννη Ράμπια.

 Οι δηλώσεις του κ. Ράμπια: 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...