Η αλήθεια είναι ότι, όταν η φίλη μου Ειρήνη Πατρικαράκου μου πρότεινε την άνοιξη του 2017 να αναλάβω υπεύθυνη του καταστήματος παραδοσιακών προ’ι’όντων “Νέκταρ” στη Σέριφο, δεν φανταζόμουν τη συνέχεια.
Μη έχοντας ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο, άρχισα να μπαίνω στον κόσμο του ελληνικού gourmet το οποίο οφείλω να ομολογήσω με εξέπληξε πολύ ευχάριστα.
Πολύτιμη οδηγός βέβαια η Ειρήνη, η οποία με την εμπειρία της με καθοδήγησε, ώστε να φέρουμε στο “Νέκταρ” Σερίφου την ποιότητα των προ’ι’όντων που έχει και στο κατάστημά της ”Νέκταρ” στη Πάτμο.
Αυτή λοιπόν είναι η μήτρα που γέννησε το “Μπακάλλιστον”.
Στόχος μας είναι να φιλοξενήσουμε όλη την ποικιλία των τοπικών προ’ι’όντων και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ίδια ποιότητα επιλέγοντας μικρούς παραγωγούς απ΄όλη την Ελλάδα, καθώς και να την εμπλουτίσουμε με προ’ι’όντα αλληλέγγυου εμπορίου όπως ζαπατίστικους καφέδες, κακάο Βολιβίας, πράσινο τσάι από την Ινδία κ.ά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ειρήνη για το δρόμο που μου άνοιξε.
Πηγή : Bakalliston Serifos
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου