15 Μαΐ 2023

Επίσκεψη της βουλευτίνας κυκλάδων των Οικολόγων -Πρασίνων -Πράσινη ενότητα στην Σέριφο συνάντηση με τον Δήμαρχο video


Η συζήτηση με τον Δήμαρχο Σερίφου ήταν επικοδομητκη και ο Δήμαρχος ήταν πολύ ευχάριστος συνομιλητης,αμεσος και πολύ φιλικος. 

Μιλησαμε έφ' ολης της υλης των προβληματων που αντιμετωπιζει το πανεμορφο Κυκλαδονησι ,ανταλλαξαμε απόψεις και μοιραστηκαμε σκεψεις ,λυσεις και ιδεες. 

Εστιάσαμε την συζήτηση περισσότερο στο μειζον θέμα του Βιολογικου καθαρισμου που ταλανιζει το νησί εδώ και αρκετά χρόνια κάτω από την ομπρελλα της αδιαφοριας των εκαστοτε Κυβερνησεων.





Μοιραστήκαμε σκεψεις για τις Ενεργειακες Κοινοτητες που πρέπει να εφαρμοστουν σε βαθος χρόνου μέχρι το 2050 βασει του Πρασίνου Συμφωνου που ψηφιστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπη Ενεργειας και Περιβαλλοντος της Ε.Ε.



Συμφωνήσαμε ότι ή Ανακυκλωση θα πρέπει να ολοκληρωθει στο νησί οπως επίσης ότι το Μεταφορικο Ισοδυναμο να καταβαλλεται εμπροθεσμα στους δικαιουχους.Εμεις οι Οικολογοι Πρασινοι υποσχομαστε ότι θα υποστηριξουμε την Νησιωτικη Ελλάδα τα Κυκλαδονησια μας και την πανεμορφη Σεριφο αφού θα μας δωσετε το δικαιωμα μιας δυνατης φωνης στο Ελληνικό Κοινοβουλιο με την ψηφο σας. 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Την καταγωγή μου την οφείλω στην Μεγαλόνησο Κρητη αλλά και στην Κόρινθο. Σπούδασα στην Αμερική και είμαι κάτοχος B.A. in Literature and Arts και M.A στην Ψυχολογία και στις ανθρωπιστικες Επιστήμες του Πανεπιστημίου του Buffalo στην πολιτεία της Ν.Υορκης.

Εζησα και δούλεψα ως λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του. Buffalo για 10 χρόνια. Στην Ελλάδα ασχολουμαι με την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στον ιδιωτικό τομεα και είχα υπό την ιδιοκτησια μου Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών. Είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και στην Ελεγκτική Επιτροπή του ΣΥΔΑΝΕΦ.Εχω κάνει οικογένεια και απέκτησα ένα γιο.
ΣΟΦΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
video

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...