18 Απρ 2024

Το απόλυτο αλαλούμ επικρατεί με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα:


Το απόλυτο αλαλούμ επικρατεί με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα: Το αίνιγμα της Πρωτομαγιάς και η πληρότητα άνευ προηγουμένου

Όσοι δεν προνόησαν, φαίνεται πως… δεν θα τα καταφέρουν φέτος να ταξιδέψουν στα νησιά, καθώς για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα μένουν πλέον ελάχιστα εισιτήρια.Αν μάλιστα επιθυμεί κανείς να πάρει μαζί του όχημα, θα χρειαστεί να επιστρέψει από το νησί πριν την Ανάσταση ή διαφορετικά από την Πέμπτη 9 Μαΐου και μετά.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και τρεις εβδομάδες πριν το Πάσχα, δεν υπήρχαν εισιτήρια για τους κοντινούς – και άρα πιο οικονομικούς – προορισμούς του Αργοσαρωνικού και των Κυκλάδων τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή και αντίστοιχα τη Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα.

Πλέον αντίστοιχη είναι η κατάσταση και για τους πιο μακρινούς προορισμούς, ενώ αναστάτωση φέρνει και η «διαρροή» πως τη Μεγάλη Τετάρτη θα μείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.Στα πρακτορεία επικρατεί αναβρασμός καθώς – όπως καταγγέλλουν οι πράκτορες – τους φτάνουν πληροφορίες πως την 1η Μαΐου… δεν θα γίνουν τα προγραμματισμένα δρομολόγια.

Αυτό αφήνει «ξεκρέμαστους» αρκετούς που είχαν κλείσει ήδη τα εισιτήριά τους για να ταξιδέψουν για το Πάσχα. Αυτή τη στιγμή μένουν σε λίστα αναμονής και γίνονται προσπάθειες να χωρέσουν στα διαθέσιμα πλοία των υπόλοιπων ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε επικοινωνία του Dnews με την ΠΕΝΕΝ μας έγινε γνωστό πως για την ώρα δεν έχει ληφθεί καμία επίσημη απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του μήνα, με απόφαση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2024 μετατέθηκε για την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, λόγω του ότι συμπίπτει με τη Μεγάλη Τετάρτη.

Πηγή: Μυρτώ Αρετάκη/dnews.gr


to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Λεφτα λενε δεν εχουν πως πανε διακοπες ? Οποτε τους αρεσει η γκρινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...