17 Απρ 2024

SeaJets: Πως θα κινηθούν σήμερα (17/04) τα ταχύπλοα Champion Jet 1, 2 και Express Jet


Τετάρτη 17 Απριλίου, ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας λόγω της ΓΣΕΕ και της συμμετοχής από τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Ας δούμε όμως πως θα κινηθούν τα τρία ταχύπλοα της Seajets που έχουν άμεση σχέση με τις Κυκλάδες.

Αρχικά το Champion Jet 1…  Παραμένει στον Πειραιά. “Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό οτι την Τετάρτη 17/4, λόγω της εξαγγελθείσης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας CHAMPION JET 1 δεν θα εκτελέσει τα προγραμματισμένα του δρομολόγια”.

Στη συνέχεια το Champion Jet 2 … Ξεκίνημα από Μύκονο: “Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό οτι την Τετάρτη 17/4, λόγω της εξαγγελθείσης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας CHAMPION JET 2 δεν θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 07:00 το πρωί αλλά από την Μύκονο στις 09:50 το πρωί και μετά θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγια του”.

Και τέλος το Express Jet… Θα ξεκινήσει από Σέριφο. “Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό οτι την Τετάρτη 17/4, λόγω της εξαγγελθείσης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας EXPRESS JET δεν θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 09:00 το πρωί αλλά από την Σέριφο στις 11:10 το πρωί και μετά θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγια του”.

Πηγή : https://naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...