7 Απρ 2021

Η δημόσια τηλεόραση στηρίζει έμπρακτα τη Σχοινούσα


Με δωρεά μέσω της ΕΡΤ Α.Ε. πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες βελτίωσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχοινούσας

H ενίσχυση της Δημοτικής Ενότητας Σχοινούσας, με το ποσό των 5.000 ευρώ για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του μικρού νησιού, με πόρους της ΕΡΤ, συμφωνήθηκε ανάμεσα στην εταιρεία και το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

 Η ΕΡΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της, ανέλαβε δράση για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας παραμεθόριων περιοχών, συνδράμοντας στην βελτίωση εγκαταστάσεων των περιοχών αυτών σε συνεργασία με την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ (ΕΛΠΕ). Στο πλαίσιο του ως άνω σκοπού, η ΕΡΤ αποφάσισε να ενισχύσει την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Σχοινούσας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ως προς την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Αναλυτικά οι εργασίες που χρειάζονται περιγράφηκαν και συζητήθηκαν κατά την ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σχοινούσας με την ΕΡΤ Α.Ε.

 Ειδικότερα, η ΕΡΤ ΑΕ θα συνδράμει με το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ το παραπάνω έργο. Γίνεται μνεία, ότι όλες οι αγορές εξοπλισμού που θα πραγματοποιηθούν και οι τυχόν διοικητικές άδειες που θα εκδοθούν και αφορούν στο έργο, θα αποτελέσουν αντικείμενο αποκλειστικής μέριμνας του Δήμου και οι συναφείς εργασίες θα εκτελεστούν με αποκλειστικά δική του ευθύνη .

Η ΕΡΤ ΑΕ θα καταβάλει το ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ μέσα σε 30 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης δωρεάς και θα την βαρύνει ο σχετικός φόρος δωρεάς. Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στη συνέχεια και όποτε το έργο υλοποιηθεί, θα αποστείλει στην ΕΡΤ-ΑΕ (προς την Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΡΤ-ΑΕ) αντίγραφα των τιμολογίων, τα οποία θα συνοδεύονται από βεβαίωση της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου ότι πράγματι τα συγκεκριμένα τιμολόγια αφορούν στο σκοπό που συμφωνήθηκε. 

 Κατόπιν της σχετικής εισήγησης που έγινε, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ο Δήμος αποδέχεται τη δωρεά των 5.000 ευρώ από την ΕΡΤ Α.Ε. για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Σχοινούσας, όπως επίσης ενέκρινε τους όρους του σχετικού συμφωνητικού που θα υπογραφεί από τους δύο φορείς, ενώ δεσμεύτηκε να αποσταλεί ευχετήριος επιστολή από το Δήμο προς την εταιρεία της δημόσιας τηλεόρασης, για την πολύτιμη δωρεά της. 

Πηγή : https://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...