17 Απρ 2021

Στοχευμένη αστυνομική ενίσχυση ανά νησί υποσχέθηκε ο Μ. Χρυσοχοΐδης από την Πάρο


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης (Α), με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο (Κ) και τον Έπαρχο Πάρου Κ. Μπιζά (Δ)

 Στην Πάρο βρέθηκε χθες (16/4) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ύστερα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

 Εκεί προήδρευσε ευρείας τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο Έπαρχος Πάρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, οι Δήμαρχοι των νησιών των Κυκλάδων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων και οι Διοικητές όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

 Τα σημαντικότερα ζητήματα που τέθηκαν στον Υπουργό αφορούν την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων και σταθμών των νησιών, ενόψει της τουριστικής περιόδου, ώστε να αντιμετωπίζονται οι παραβατικές πράξεις, αλλά και να γίνεται έλεγχος των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω Covid-19. 

 Από την πλευρά του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι θα υπάρξει, άμεσα, εξειδίκευση των αναγκών του κάθε νησιού και θα γίνει η αντίστοιχη κατανομή, ενώ θα ενισχυθούν με επιπλέον προσωπικό τα αεροδρόμια των νησιών που κάνουν διαβατηριακούς ελέγχους. 

“Πρέπει να εξατομικεύσουμε τις ανάγκες του κάθε νησιού, ώστε να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα. Οφείλουμε να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες και στη χώρα μας”, τόνισε ο κος Χρυσοχοΐδης. 

Πηγή : https://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...