7 Απρ 2021

Απαιτούμε να μην αλλάξει η δομή των ΕΛ.ΤΑ. σε κανένα νησί.


Μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και έναν χρόνο να μην έχει κάνει τίποτε για να μας προφυλάξει από την πανδημία, δεν ξεχνά όμως τον στόχο που έχει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της χώρας μας. Να τα ξεπουλήσει όλα! Με την ΥΑ 29768/23.10.20 επανασχεδιάζεται η διανομή και ο αριθμός των διανομέων στα υποκαταστήματα. 

Στο νησί μας, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ μένει με έναν διανομέα για την πόλη και έναν για το υπόλοιπο νησί! Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι πολίτες που λαμβάνουν σύνταξη στα χωριά -και μην ξεχνάμε ότι η Τήνος είναι το νησί με τα περισσότερα κατοικημένα χωριά- θα κινδυνεύουν να μείνουν για μέρες χωρίς να λάβουν τα χρήματα τους από τον διανομέα. 

 Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που συνεχίζει το γνωστό καταστροφικό της έργο, όπως πάντα διαλύει μια δημόσια υπηρεσία για να την πουλήσει μισοτιμής σε φίλο επιχειρηματία, πάντα σε βάρος του ελληνικού λαού. 

 Καλούμε τον Δήμαρχο Τήνου να μας ενημερώσει για τις κινήσεις του.

 Τι έχει κάνει για να μην ταλαιπωρηθούν οι Δημότες; Έχουμε υπόψη μας ότι άλλοι δήμαρχοι από νησιά των Κυκλάδων, με επιστολές τους προς την ΚΕΔΕ, υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης, βουλευτές Κυκλάδων, διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ. και γραμματέα τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων, κατάφεραν και ανέτρεψαν την απόφαση. 

 Απαιτούμε να μην αλλάξει η δομή των ΕΛ.ΤΑ. σε κανένα νησί. Απαιτούμε αντίθετα, να ενισχυθούν τα υποκαταστήματα για να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Πηγή : https://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...