13 Απρ 2021

Κατάσβεση πυρκαγιάς χθές στον Παρασπόρο Μήλου!


Με 4 μέλη και δύο οχήματα συμμετείχε Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 σε χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή του Παρασπόρου.



 Η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στη 1.00 το μεσημέρι, απλώθηκε σε μεγάλη έκταση και εισχώρησε σε σπηλιά αποθήκευσης άχυρων, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη την ολοσχερή κατάσβεση της. Η κατάσβεση της, σύμφωνα με την αναφορά της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.), ολοκληρώθηκε περί τις 5.00 το απόγευμα.Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.) εφιστά μεγάλη προσοχή σε όλους τους συντοπίτες μας, που καίνε ξερόκλαδα κ.α., να εποπτεύουν και να μην εγκαταλείπουν το σημείο καύσης, έως ότου σβήσει η φωτιά. 


 Στη δράση συμμετείχαν, όπως προαναφέραμε 4 μέλη της Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου (Ο.Ε.Δι.Μ.), με τα δυο πυροσβεστικά οχήματά της, ο πενταετούς υποχρέωσης υπάλληλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οδηγός του Δήμου Μήλου με το βυτιοφόρο όχημά του και το Α.Τ. Μήλου. Παρόν ήταν και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μήλου.

 Πηγή : https://www.mileikanea.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...