12 Δεκ 2015

Η πορεία του ΑΟ Σερίφου στίς 9 και 15 Νοεμβρίου 2015


Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015
Με πρωταγωνιστή τον μικρό Αποστόλη Τζούρο, που πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, ο Καρτεράδος, πήρε το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς, επικρατώντας 3-0 του ΑΟ Σερίφου.
Η ομάδα του Λευτέρη Τζούρου (πατέρας σκόρερ) δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ανταγωνιστικό και αξιόμαχο ΑΟ Σερίφου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του επί Θηραϊκού εδάφους.
Και τα τρία γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο 1ο ημίχρονο. Στο 30΄ο Αργυρός, έπειτα από σέντρα του Μπινιέρι, έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ. Κάπου εκεί ανέλαβε τα ηνία του σκοραρίσματος, ο μικρός ταλαντούχος στράικερ Τζούρος, που αρχικά στο 34΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νομικού έκανε το 2-0 με κεφαλιά και στο 41΄, όπου μετά από κάθετη μπαλιά πήρε την μπάλα, πέρασε την άμυνα και με ψηλοκρεμαστό τεχνικό σουτ νίκησε τον Μητρόγιαννη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Σερίφου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες μετά από την αποβολή του Μποφίλιου στο 88΄, όπου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη του κ. Μαθιουδάκη. Βοηθοί του Μηλιού διαιτητή ήταν οι: Αντιμισάρης και Βάιλας, που επανεμφανίστηκαν στα γήπεδα μας.
Συνθέσεις
Καρτεράδος (Τζούρος): Ξαγοράρης Τ., Νταής, Κλουβάτος, Σ., Ξαγοράρης Ν., Κλουβάτος Κ. (89΄Βλαβιανός), Μήτσαινας, Μπινιέρης (59΄Βαρμάζης), Νομικός, Τζούρος (72΄Δεδρινός), Σελιστάι, Αργυρός.
ΑΟ Σερίφου (Μουστάκας): Μητρόγιαννης, Αδελιανάκης (89΄Μαρούπας), Μποφίλιος, Βαλσαμάκης Α, Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Κ. (45΄Ρεβίνθης Ν.), Μουστάκας, Ράμπιας (45΄Ρεβίνθης Κ.), Μονοβάσιος, Ψαθάς, ΛιβάνιοςΣε ένα μέτριο παιχνίδι και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ΑΟ Σερίφου και Αστέρας Τραγαίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ
Η ομάδα της Σερίφου λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το γήπεδο της αναγκάστηκε για άλλη μια φορά να ταξιδέψει στο γειτονικό νησί της Σίφνου όπου ως «τυπικά» γηπεδούχος υποδεχόταν τον Αστέρα Τραγαίας σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έψαχναν τους πρώτους τους βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη
και να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ με μόνη εξαίρεση το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μαρούλη στο 31' από πλευράς Αστέρα που χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μποφίλιου πριν καταλήξει άουτ.
Στην επανάληψη ο ΑΟ Σερίφου μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 47' ο Ράμπιας με μια ωραία ντρίπλα μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα έκανε ένα δυνατό σουτ υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Λαγογιάννη σε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 54' ήρθε η στιγμή του Αστέρα να φτάσει κοντά στο γκολ όταν ο Δενδρινός βγήκε μόνος του απέναντι στον Μποφίλιο έπιασε ένα δυνατό σουτ όμως ο γκολκίπερ της Σερίφου έδιωξε με τη σειρά του τη μπάλα σε κόρνερ.
Στα επόμενα λεπτά οι δύο ομάδες επηρεασμένες κι από τον ισχυρό άνεμο (που εμπόδιζε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τις προσπάθειές τους) έχασαν και πάλι τον ρυθμό τους με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποιες αξιοσημείωτες φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα.
Κάπως έτσι φτάσαμε στο 83' όπου ο ΑΟ Σερίφου κέρδισε φάουλ ένα μέτρο έξω από την μεγάλη περιοχή του Αστέρα με τον Ράμπια να αναλαμβάνει την εκτέλεση του. Ο Ράμπιας έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ που πέρασε απ' το τοίχος αλλά σταμάτησε στα πόδια των αμυντικών του Αστέρα που όμως προσπάθησαν όπως όπως να την απομακρύνουν με αποτέλεσμα να φτάσει στα πόδια των αντιπάλων και συγκεκριμένα του Λιβάνιου ο οποίος με ένα δυνατό σουτ με το αριστερό από το ύψος του πέναλτι κατάφερε να νικήσει τον Λαγογιάννη και να γράψει το 1-0 στο 84' για την ομάδα της Σερίφου. Οι παίκτες του Αστέρα έμοιαζαν κάπως «μουδιασμένοι» μετά το γκολ και όλα έδειχναν ότι ο ΑΟ Σερίφου θα φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όμως στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ ο Πιέτρι σε μια προσπάθειά του από αριστερά και κοντά στην γραμμή του άουτ (κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ) έκανε το 1-1 αφού στη σέντρα σουτ που επιχείρησε και με τη βοήθεια και του αέρα η πορεία της μπάλας ξεγέλασε όπως φάνηκε τον γκολκίπερ του ΑΟ Σερίφου Μποφίλιο και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.
Τίποτα δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής του παιχνιδιού και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό στην κούρσα του πρωταθλήματος.
ΑΟ Σερίφου – Αστέρας Τραγαίας : 1 – 1
Σκόρερ: 84' Μ. Λιβάνιος
90+3' Μ. Πιέτρι
Διαιτητής: Α. Μουτάφης
Βοηθοί: Γιάννης Ρούσσος, Αντώνης Καλόγερας
Κόκκινες: 89' Α. Μαγουλάς
ΑΟ Σερίφου (Ν.Μουστάκας): Μποφίλιος, Αδελιανάκης, Μουστάκας, Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α., Μαγουλάς(74' Βαλσαμάκης Κ.), Ράμπιας, Ρεβίνθης Κ., Μονοβάσιος, Λιβάνιος(86' Μπούρης).
Αστέρας Τραγαίας (Α.Κατσούλης): Λαγογιάννης, Σπανός, Σφυρόερας, Κατσούλης, Βασαλάκης, Πενίκου, Επταήμερος, Μαρούλης, Δενδρινός(94' Πόλια), Πιέτρι, Δεγαήτας(89' Τουλουπης).
Πηγή : http://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...