20 Δεκ 2015

και ο Άγιος φοβέρα θέλει

16 Δεκεμβρίου 2015
Οι εργαζόμενοι επέστρεψαν σπίτια τους… με ένα μηνιάτικο και το δώρο Χριστουγέννων
Έκρυθμη ήταν από το πρωί η κατάσταση στην περιοχή του Νεωρίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι κρατούσαν κλεισμένους στο γραφείο τους τρία άτομα από την διοίκηση της Εταιρίας.
 
Συγκεκριμένα οι κ. Κοκκάλας, κ. Γ. Στεφάνου και ο κ. Δεσύπρης βρισκόντουσαν κλεισμένοι στο γραφείο τους με περίπου 150 εργαζόμενους να βρίσκονται στο Ναυπηγείο και να ζητούν να τους καταβληθεί ένας μισθός και το δώρο Χριστουγέννων.
 
Τελικά από ότι φάνηκε και ο Άγιος φοβέρα θέλει… με τους εργαζόμενους να τελικά να αποχωρούν από το Νεώριο αφού πρώτα τους υποσχέθηκαν ότι θα τους καταβληθεί ένας μισθός και το δώρο Χριστουγέννων.
Τελικά όλα κύλησαν ομαλά και ελπίζουμε ότι αύριο το πρωί θα δουν στους λογαριασμούς τους μισθούς… υπό εξαφάνιση! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν οτι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα τους καταβληθεί και το δώρο Χριστουγέννων. Πραγματικά κάτι ανάλογο δεν θυμόμαστε να έχει γίνει ξανά με τους εργαζόμενους δικαιολογημένα να «βγαίνουν» από τα ρούχα τους καθώς η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24 η περιβόητη συνάντηση των »συνδικαλιστών» με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Βασίλη Λεβέντη , την «μαγείρευαν» τουλάχιστον εδώ και ένα μήνα με τους 3 «συνδικαλιστές» να πιέζουν ασφυκτικά ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το πρόεδρο των Κεντρώων να βγει τις επόμενες ημέρες και να ζητήσει δημόσια συγνώμη τόσο στους εργαζομένους όσο και στο Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ.Μαραγκό.
Πηγή :http://cyclades24.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...