14 Μαρ 2016

«λολοπανήγυρο» η Καπετανία ...καρναβαλιστές έκαναν τη «γύρα» στα χωριά του νησιού

φωτο Ισιδώρα Γαλανού
Για άλλη μία χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Σερίφου Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, με σύμμαχο τον καιρό και με την συμμετοχή των Συλλόγων, Α.Ο Σερίφου, ΤΕΛΕΝΙΚΟΣ, Σύνδεσμος των εν Αθήναις Σεριφίων, Συλλόγοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σερίφου και Γυμνασίου με Τ.Λ Σερίφου, ΠΕΦΟ, καθώς και πολλώ εορταστών που συμμετείχαν στην εκδήλωση αναβίωσε το παλιό αποκριάτικο έθιμό μας την ΚΑΠΕΤΑΝΙΑ.


Ευχαριστούμε πολύ όλους τους οργανοπαίκτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την κ. Ελένη Γαλανού για την προσφορά μέρους των στολών που ντυθήκαμε και ιδιαίτερα τον Μιχάλη Μουστάκα του Νικολάου για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθειά του.


Στο τελείωμα της φετινής ΚΑΠΕΤΑΝΙΑΣ φιλοξενηθήκαμε στον ζεστό χώρο του ΤΕΛΕΝΙΚΟΥ, όπου οι κάτοικοι φρόντισαν να μας φιλέψουν με μακαρονάδα και κρασί.
 


Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Σερίφου για την δωρεάν μεταφορά των εορταστών με το Δημοτικό λεωφορείο και φυσικά τον οδηγό του λεωφορείου κ. Αγγελή Λιβάνιο για την υπομονή του.
 


Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Ι. Γαλανού Β. Ζωίλη.

 ΚΑΠΕΤΑΝΙΑ 2016
Οπως καθε χρονο ετσι και φετος την τελευταια κυριακη της αποκριας πραγματοποιηθηκε η καπετανια στο νησι μας τη Σεριφο με μεγαλη επιτυχια.Αξιζουν συγχαρητηρια ολοι που φροντιζουν τη διατηρηση αυτου του εθιμου!
Μπραβο παιδια και του χρονου!
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

φωτο Ισιδώρα Γαλανού
Πηγή :ανδρομέδα 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...