27 Μαρ 2016

Παράταση εργασιών στο καταφύγιο σκαφών στη Σέριφο

Με απόφαση της αν. Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά εγκρίθηκε η χορήγηση παράτασης περαίωσης των εργασιών του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμάνι Λιβαδιού Σερίφου από την εταιρεία ΕΡΓΟΜΑΡΕ Α.Ε.
Οι λόγοι που αιτιολογούν τη χορήγηση παράτασης είναι:
-Κατά το χρονικό διάστημα από 19-11-2014 έως 09-01-2015 υπήρξε διακοπή των εργασιών του έργου, κατόπιν υποβολής Ειδικής Δήλωσης Διακοπής Εργασιών και όχληση για αποζημίωση λόγω καθυστέρησης πληρωμής από τον ανάδοχο.
-Επήλθε διακοπή των εργασιών για δύο 20ήμερα από 1 έως 20 Αυγούστου των ετών 2014 και 2015 κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Σερίφου και της σύμφωνης γνώμης της Υπηρεσίας, ώστε να μη παρενοχληθεί η τουριστική δραστηριότητα, επειδή η θέση του έργου βρίσκεται στον πυρήνα της τουριστικής δραστηριότητας του νησιού.

Εξάλλου, κλιμάκιο υπαλλήλων της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί περιοχές του Ν. Ευβοίας από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου. Μεταξύ των ενεργειών που έχει προγραμματίσει είναι η σφράγιση ξενοδοχείου στη Σκύρο, ο έλεγχος γραφειακών εγκαταστάσεων τουριστικών γραφείων στη Θήβα και στη Κάρυστο αλλά και η εξέταση καταγγελίας στη Κάρυστο.
Πηγή : http://www.tornosnews.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...