10 Ιαν 2018

Βράβευση του Δήμου Σίφνου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου

Bράβευση του Δήμου Σίφνου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου από τον Όμιλο Unesco Πειραιά και Νήσων για τη συμβολή τους στον Πολιτισμό, με ναυαρχίδα το Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές»!!ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Αξιότιμε Δήμαρχε, Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς – τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση και την Αλληλεγγύη. 

Εδώ και 20 χρόνια, πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας και έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δράσεων μας τον άνθρωπο, στηρίζουμε πρωτοβουλίες, δραστηριότητες, ενέργειες και ιδέες γύρω από αυτόν. 

Έτσι λοιπόν ως ένδειξη της εξαιρετικής και αγαστής μας συνεργασίας, σας προσκαλούμε στο Ξενοδοχείο Hilton, στις 8 Ιανουαρίου 2018 στις 20:30 στην αίθουσα ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ Β, για να σας απονείμουμε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη στήριξή σας, σε μία ξεχωριστή γιορτή με άρωμα Πολιτισμού.

 Παρακαλώ ενημερώστε μας για την παρουσία σας! Ευχαριστούμε Θερμά 

Με τιμή, Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ

 Πηγή : https://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...