9 Ιαν 2018

Σύρος «Γαλησσιανό» λουκούμι.

Με τον πιο «γλυκό» τρόπο θα ξεκινήσει το 2018 για τον Γαλησσά, την πρώτη περιοχή της Σύρου στην οποία αφιερώνεται όνομα παραδοσιακού συριανού λουκουμιού. 

 Το νέο συριανό λουκούμι με γεύση γαλάζιας μαστίχας, το «Γαλησσιανό» (που παρασκευάζεται από τη βιοτεχνία λουκουμιών «Δεναξά») θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά, του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά και του Ναυτικού Ομίλου Γαλησσά την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην ενοριακή αίθουσα του χωριού. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν και να απολαύσουν για πρώτη φορά το νέο λουκούμι. 

 Γιάννης Βουτσίνος: «Τοπικό προϊόν της Σύρου με “άρωμα” Γαλησσά» Στην ευρύτερη προσπάθεια προώθησης του Γαλησσά εντάσσεται το «Γαλησσιανό» λουκούμι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Βουτσίνο. 

Ο κ. Βουτσίνος, σε δήλωση του στο naxostimes.gr, ανέφερε τα εξής: «Ξεκινήσαμε την πρωτοβουλία αυτή για την προώθηση του Γαλησσά με την δημιουργία brand logo, φωτογραφιών και βίντεο και την εντάσσουμε στην προσπάθεια εξωστρέφειας του χωριού μέσω των social media. Ήδη δουλεύουμε πάνω στην κατασκευή επίσημης ιστοσελίδας του Γαλησσά.

Με το «Γαλησσιανό» λουκούμι της βιοτεχνίας Δεναξά πιστεύουμε ότι θα προμοτάρουμε ένα τοπικό προϊόν της Σύρου με άρωμα Γαλησσά και το χρώμα του γαλάζιου της θάλασσας. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια της Τοπικής Κοινότητας είναι ο Γιάννης Φρέρης, απόδημος Γαλησσιανός, οι συνεργάτες του και οι επιχειρηματίες του χωριού που στηρίζουν αμέριστα την προσπάθεια». 

Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...