3 Μαρ 2018

Πανσιφναικός ..Κάποιοι στην ΕΠΣ κυκλάδων δε μας σέβονται

Έχοντας πάντα μια κοινή γραμμή η οικογένεια του Πανσιφναϊκόυ!! Και λαμβάνοντας υπόψιν μας πάνω από όλα τη σοβαρότητα της απόφασης μας, θα θέλαμε να κανουμε γνωστή τόσο στην ΕΠΣ Κυκλάδων, στην αντίπαλη ομάδα ΑΟ ΣΕΡΊΦΟΥ αλλά και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας ότι με ομόφωνη απόφαση όλων μας δεν θα κατέβουμε στο παιχνίδι το οποίο μας είχε ορίσει η Ένωση (με το έτσι θέλω)!!! με τη Σέριφο!!!

Δεν Θα σταθούμε για άλλη μια φορά στα όσα κωμικά συνέβησαν αυτές τις μέρες με τους ορισμούς της ομάδας μας, και στην άκυρη όσο και άδικη συμπεριφορά ως προς εμάς από πλευράς της διοργανώτρια αρχής ( θα μπορούσαμε να πούμε πολλά) αλλά θα σταθούμε στη προσπάθεια μας ώστε να κανουμε για άλλη μια φορά '' τη χάρη " στη ΕΠΣ και να ταξιδέψουμε στη γειτονική Σέριφο!! 

 Λόγο Λοιπόν τού ότι η ομάδα μας θα ταξίδευε με πάνω από 8 παίχτες νεαρής ηλικίας που αυτό για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν σημαίνει ότι τη Δευτέρα τα παιδιά έχουν σχολείο και για να μην χάσουν την ημέρα! είχαμε ναύλωσει ιδιωτικό σκάφος ώστε να μας γυρίσει στο νησί αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα!! 

 Όμως λόγο των άσχημων καιρικών συνθηκών και έχοντας πάντα σαν πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των παιδιών και όλης της αποστολής και με τη σκέψη ότι ολοι και κυρίως τα παιδιά πρέπει να γυρίσουν πίσω στα σπίτια τους την Κυριακή, δεν θα παίξουμε αυτόν τον αγώνα!!! 

Κάναμε προσπαθείς που τελικά έπεσαν στο κενό από μέρους ένωσης ώστε να μην συμβεί κατι τέτοιο ζητώντας αναβολή του αγώνα με τη Σέριφο! 

Δεν έγινε δεχτή ( δεν τους άγγιξε ούτε ότι τα παιδιά θα έχαναν μια μέρα σχολείου αλλά και ούτε ότι οι εργαζόμενοι τα μεροκαματα τους)!!!! Λίγο οξύμωρο γιατι για τέτοιο λόγο δίκαιο φυσικά! άλλοι αγώνες αναβλήθηκαν!!! 

Θα μπορούσαμε να μην μπούμε καν στη διαδικασία αυτης της ανακοίνωσης και αύριο να ΜΑΣ έψαχναν στο γήπεδο ( έχει συμβεί άλλωστε και αυτό σε μας) αλλά επειδή έχουμε την ευθιξία και το σεβασμό προς όλους Άσχετο με το ότι εμάς κάποιοι δε μας σέβονται να ανακοινώσουμε σε όλους την απόφαση μας και να έχουμε στο νου ότι υπάρχει και η τιμωρία!!! 

Όμως Για όλους εμάς ακόμα και η τιμωρία δε λέει τίποτα μπροστά στην ασφάλεια των παιχτών ΜΑΣ μικρών και μεγάλων!!! Στα Τόσα χρόνια παρουσίας ΜΑΣ στο πρωτάθλημα δεν έχουμε δημιουργήσει πρόβλημα πουθενά μπορούμε και έχουμε αποδείξει πόσο συνεργάσιμοι είμαστε και πόσο βοηθάμε όλες τις ομάδες που φιλοξενούμε όταν ΜΑΣ έχει ζητηθει και όχι μόνο!! ! 

 Θέλουμε 

Και πιστεύουμε ότι μας αξίζει μια ανάλογη συμπεριφορά από σας κύριοι της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ!!!! 
Πηγή :http://kaipoutheos.blogspot.gr 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...