4 Απρ 2018

Καλό ταξίδι κυρία Ζαφείρα

Ο Σύλλογος γυναικών Σερίφου αλλά και όλο το νησί είπε το τελευταίο αντίο στην Ζαφείρα Μποφιλίου αναγνωρίζοντας την συμβολή της  στην πολιτιστική παράδοση του νησιού μας εργάστηκε με αγάπη και μεράκι για τον Σύλλογο γυναικών Σερίφου όπου και διετέλεσε πρόεδρος διορατική ευγενική και δημιουργική αναγνωρίστηκε από όλα τα κυκλαδονήσια  για την προσφορά της στον θεσμό 
"Οι Κόρες Των Κυκλάδων"

Γιάννης Μποφίλιος 
Η μανα του Γλάρου και όλων μας,σε όλους δίπλα,με αγάπη αλληλεγγύη και πάντα γελαστή και έτοιμη να προσφέρει κι όταν λέγαμε μια κουβέντα παραπάνω,ακούγαμε τα 'σχολιανα' μας...δεν φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι,μένουν στις καρδιές μας... από όλα τα νησιά ήρθαν οι φίλοι της κι απ όλες  τις γύρω πατρίδες....αγάπη μόνο κι άλλη αγάπη,αυτό σήμαινε και σημαίνει Ζαφείρα .... δυσαναπλήρωτο κενό,Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.
Αγαπητή μας Ζαφείρα, 

Ήσουν αξιαγάπητη από όλους ανεξαιρέτως, δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους. 

Υπάρχουν άνθρωποι, που ανοίγουν δρόμο και οδηγούν μπροστά. Υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άνθρωποι που βλέπουν μακριά, όλα αυτά τα είχες Ζαφείρα και μαζί και πάνω από αυτά είχες απέραντη καλοσύνη, τρυφερότητα και σπάνια ευγένεια, μία αγκαλιά για τους ανθρώπους. 

«Συμμερίζομαι», «Συμπάσχω», «προσφέρω» ήταν οι αξίες σου. Σήμερα αφήνεις όλους εμάς που είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους. 

Με το πιο διακριτικό τρόπο κατάφερνες να βρίσκεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα. Δούλευες πάντα αθόρυβα και σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια. 

Ήσουν για εμάς πολύτιμη συνεργάτης και φίλη. Η ευγένεια, η καλοσύνη σου, η σωστή και ψύχραιμη κρίση σου, το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στην ψυχή μας. Το πέρασμά σου από την ζωή, ήταν αέρας ποιοτικός. Προνομιούχοι όλες εμείς που πορευτήκαμε πλάι σου. 

Καλό ταξίδι, Πρόεδρέ μας, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι, Ζαφείρα, σε περιμένει μία θέση στη γειτονιά των Αγγέλων. 

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.

 Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...