3 Απρ 2018

Εργασίες διαμόρφωσης γηπέδου 11x11 στην Κύθνο

Δήμος Κύθνου με την υπ.αρ.139/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27/12/2017 προέβη σε υπογραφή διαβαθμιδικής σύμβασης συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικών ειδών γηπέδων ποδοσφαίρου των Δήμων Αμοργού, Κύθνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Σύρου-Ερμούπολης και Τήνου» , η οποία αφορά την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Κύθνου .

 Η διαβαθμιδική σύμβαση συνεργασίας περιλαμβάνει τα εξής για το Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου 11×11 του Δήμου Κύθνου: 

 Προμήθεια και εγκατάσταση 5.500,00 Μ2 συνθετικού χλοοτάπητα 

Προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1,00) ζεύγους εστιών ποδοσφαίρου 

Προμήθεια και εγκατάσταση δύο (2,00) τεμ. στεγάστρων αναπληρωματικών 

Προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1,00) σετ τεσσάρων σημαιών κόρνερ 

Το ύψος της εν λόγω δαπάνης θα είναι 174.288,20 €, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. και για την διαστασιολόγηση και τις τεχνικές προδιαγραφές των υλικών θα ληφθούν υπόψη οι κανονισμοί και προδιαγραφές της FIFA (FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO) καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

 Επίσης , η διαβαθμιδική σύμβαση συνεργασίας περιλαμβάνει σχετική ανάληψη υποχρέωσης του Δήμου Κύθνου προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που αναφέρει ότι «Προ των εργασιών τοποθέτησης, για το εκάστοτε γήπεδο, να παραδώσει κατάλληλα διαμορφωμένη τη βάση έδρασης του συνθετικού χλοοτάπητα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τις προδιαγραφές κλίσεις και γεωμετρικό σχήμα.» 

 Στα πλαίσια αυτής της υποχρέωσης, ο Δήμος Κύθνου το τελευταίο διάστημα προχώρησε σε έναρξη εργασιών στο Δημοτικό Γήπεδο οι οποίες θα διαρκέσουν διάστημα 1 μήνα και θα περιλαμβάνουν διαμόρφωση της βάσης έδρασης αλλά και τοποθέτηση σύγχρονου αποστραγγιστικού συστήματος . 

 Με την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , του Δήμου Κύθνου , του Α.Π.Σ. Κύθνου και όλης της κυθνιώτικης κοινωνίας , το όνειρο της δημιουργίας ενός σύγχρονου γηπέδου σύντομα θα γίνει πραγματικότητα

Πηγή : http://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...