4 Απρ 2018

Ηττα για τον μαχητικό Α.Ο.Σερίφου

Με το δεξί μπήκε στη Β΄φάση του πρωταθλήματος ο ΑΟ Πάρου, που πέρασε με 1-2 από την έδρα του ΑΟ Σερίφου και έφτασε τους 6 βαθμούς, έχοντας στην φαρέτρα της το τρίποντο από την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου. 

 Ανταπόκριση: Δημήτρης Ρώτας 

 Οι Παριανοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με το τρίποντο να ξεκαθαρίζει για αυτό χάρη σε δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο. Από την πλευρά του ο ΑΟ Σερίφου παρουσίασε το γνωστό μαχητικό του πρόσωπο, με πολύ δύναμη στο παιχνίδι του, αλλά ουσιαστικά κάποια σημάδια κόπωσης από τον αγώνα της Κυριακής και τα γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων, ήταν αυτά που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. 

 Καθάρισε από το πρώτο 

 Μόλις στο 9ο λεπτό ο ΑΟ Πάρου άνοιξε το σκορ, όταν ο Πρίνα μετά από σέντρα με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1. Η ανωτερότητα του ΑΟ Πάρου επισφραγίστηκε με ένα δεύτερο γκολ στο 21΄, όταν ο Γιαννούλης επωφελήθηκε μετά από ασταθή απόκρουση του Γούναρη και από κοντινή απόσταση έκανε το 0-2. Λίγο πριν ο Παπαθεοδώρου σούταρε, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Γούναρη και ο Πρίνα από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον Γούναρη που ήταν σε ετοιμότητα. 

 Ένταση και νεύρα 

 Μετά το 0-2 ο ρυθμός έπεσε, με τα νεύρα και την ένταση να μπαίνουν στο μείγμα του παιχνιδιού. Ο ΑΟ Σερίφου προσπάθησε να αντιδράσει, δημιουργώντας μία καλή στιγμή με τον Μποφίλιο που έχασε τετ α τετ στο 54΄το οποίο απόκρουσε ο Χανιώτης, όπως και με τους Βαλσαμάκη που έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε σουτ από τον Μαγουλά. 

 Ο ΑΟ Πάρου είχε και αυτός από την πλευρά του 2-3 καλές στιγμές με του Παπαθεοδώρου και Γιαννούλη. Στις καθυστερήσεις ο Παπάς μείωσε σε 1-2, όταν κοντρόλαρε άψογα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χανιώτη. 

 Σύρραξη και κόκκινες

 Ο ΑΟ Σερίφου ολοκλήρωσε με 10 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις ο Κώστας Ρεβίνθης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα από τον κ. Αγγέλου, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα είχαμε μία μίνι σύρραξη, η οποία υπέπεσε στην αντίληψη του ρέφερι και είχε «θύμα» τον Καραφυλάκη, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε νεκρό χρόνο. 

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους Ρούσσο Γ. και Αντωνάκη 

 Συνθέσεις 

 Α.Ο. Σερίφου (Ράμπιας): Γούναρης, Μποφίλιος Σ., Μονομβάσιος, Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης (89′ Τσελάμι), Βαλσαμάκης Α.(80′ Βαλσαμάκης Κ.), Μποφίλιος Γ. (80′ Χρυσολοράς), Μαγουλάς (92′ Γαβάκης), Βαλσαμάκης Κ., Ρεβίνθης Κ., Παππάς Αναπληρωματικοί: Ρώτας, Αδελιανάκης, Ζαχαρίας 

 ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Χανιώτης, Καντιώτης (83′ Κληρονόμος), Μπαρδάνης (46′ Βλάκα), Καραφυλάκης, Πρίνα (66′ Ζουράτι), Τσούκε, Γιαννούλης, Γαβαλάς (88′ Γκιόκα), Παπαθεοδώρου, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης Αναπληρωματικοί: Πανταζής, Κούτσα, Χίσκα 

Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική
ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1.Α.Ο. ΠΑΡΟΥ6110021
2.Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ4110020
3.Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ3100102
4.Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ0100112
Πηγή :http://www.sportcyclades.gr/ 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...