8 Ιαν 2019

Νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Σερίφου από τον Κωνσταντίνο Ρεβύνθη

Οι εκλογές αυτές είναι πολύ σημαντικές και συνάμα καθοριστικές τόσο για το μέλλον της Χώρας, όσο και για το νησί μας την Σέριφο . Στις εκλογές για τη νέα διοίκηση του Δήμου Σερίφου  είναι εξίσου σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι παραμερίζοντας κομματικές λογικές, αντιπαλότητες και προσωπικές φιλοδοξίες.

 Ήρθε η ώρα να επικρατήσει η αλληλεγγύη, η κοινωνική συνοχή και η συνεργασία όλων των δυνάμεων του νησιού, αυτοδιοικητικών, επαγγελματιών και νέων ανθρώπων με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο της Σερίφου 

Νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Σερίφου από τον Κωνσταντίνο Ρεβύνθη ο οποίος εκπροσωπεί την νέα γενιά των Σεριφιωτών και σε ανακοίνωσή του στο face book εξέφρασε την επιθυμία να δημιουργήσει συνδυασμό μαζί με άλλους νέους του νησιού αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες 
γράφει λοιπόν ο Κωνσταντίνος 
.Μετά από ώριμη σκέψη και με αφορμή τις προτροπές πολλών Σεριφίων συμπατριωτών,αποφάσισα να κάνω μία προσπάθεια να στελεχώσω μία ομάδα από νέους και νέες κυρίως του νησιού μας,ώστε να διεκδικήσουμε το δήμο!

Ελπίζω να τα καταφέρω,με τη βοήθεια όλων σας,καθώς το νησί χρειάζεται φρέσκιες ιδέες για να αναπτυχθεί και να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικό απέναντι σε άλλους τουριστικούς προορισμούς!

Μη διστάζετε να συμμετέχετε στα κοινά,διότι αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς οι ίδιοι για τον τόπο μας και για τις νέες γενιές,δεν πρόκειται να μας βοηθήσει κανένας!!!

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!! 

Ο Κωνσταντίνος Ρεβύνθης έχει σπουδάσει στοΕθνικο και Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων


Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...