22 Ιουν 2014

Κωνσταντίνος Γούναρης . Αγγελική Χρυσολωρά

Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη Ο Κωνσταντίνος και η Αγγελική

22/6/2014

Γράφει ο Γιάννης Γούναρης 

Με το μυστήριο του γάμου επισημοποίησαν την σχέση τους δύο νέα παιδιά ο Κωνσταντίνος Γούναρης και η Αγγελική Χρυσολωρά Θα ήθελα να ήμουν παρών σε αυτό το μυστήριο όμως λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επέτρεψαν να πάω .


 Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη ...Η αφιξη του ζευγαριού στην Σκοπιανή

Στεναχωρήθηκα διότι με τον πατέρα του γαμπρού τον συνονόματο Γιάννη Γούναρη είμαστε πρώτα ξαδέλφια και η παρουσία μου θα ήταν αν μη τι άλλο δεδομένη .


Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη... Με τα βιολιά έξω απο την εκκλησία

Πάντως υπήρχε αντιπρόσωπος της οικογένειάς μου η μητέρα μου Βλέποντας τις φωτο του γάμου συγκινήθηκα ήταν σαν να έβλεπα τον γάμο της κόρης μου χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ξέρω και την οικογένεια της νύφης άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας απλοί και ευγενικοί άνθρωποι της εκκλησίας γνήσιοι Σερφιώτες .


 Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη....Η παναγιά η Σκοπιανή

 Δεν θα ήταν αυθαίρετο να ισχυριστεί κανείς ότι η χρεοκοπία του θεσμού του γάμου σήμερα και η σαρωτική αύξηση των διαζυγίων οφείλονται, σε σημαντικό ποσοστό, στην αλλοτρίωση του εκκλησιαστικού Μυστηρίου του Γάμου:


  Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη. Η οικογένεια του Γαμπρού

Ο ασκητικός χαρακτήρας του έρωτα, το άθλημα της αυθυπέρβασης και αυτοπροσφοράς, δεν λειτουργεί σαν μέτρο και κριτήριο ποιοτικής αποτίμησης της σχέσης.


  Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη. Η γιαγιά του γαμπρού

 Ο «κόσμος» ψάχνει συνεχώς να βρει τρόπους για να ξεχάσει τον θάνατο, να κάνει ηδονικότερη την εφήμερη επιβίωση του ανθρώπου.



 Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη...Κατερίνα Γούναρη Δημητρης Γούναρης

 Ίσως και θρησκευτικά ηδονικότερη, με παραισθησιογόνα βεβαιοτήτων για αιώνια παράταση του εγώ μετά τον θάνατο – επιβάλλοντας την φυσική επιθυμία ως μεταφυσική πραγματικότητα.

Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη ..Ο κουμπάρος με το ζευγάρι

Η Εκκλησία προσφέρει μία μόνο πολύ συγκεκριμένη πρακτική (άσκηση) αυταπάρνησης. Όποιος εμπιστεύεται αυτήν την πρακτική μπορεί ίσως να οδηγηθεί προοδευτικά σε αλλαγή του τρόπου της ύπαρξής του: να πάψει να υπάρχει ατομοκεντρικά και να υπάρχει μόνο για να αγαπάει.

Φωτο Μ.Κουζουπη...Ο πατέρας της νύφης
Εύχομαι στο νέο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά και φυσικά καλούς απογόνους και να μην ξεχάσουν ποτέ ότι η αγάπη είναι πράξη εμπιστοσύνης




 Φωτο Μαρία Ντιμόν Μητροφάνη Κωνσταντίνος Σκερδεμπές ο κουμπάρος
 Δειτε και απόσπασμα απο την αφιξη του γαμπρου και της νύφης στο πανέμορφο ξωκκλησι της Παναγιάς της Σκοπιανης όπου και έγινε το μυστήριο https://www.facebook.com/photo.php?v=781177625247966&set=vb.100000672067954&type=2&theater




 Φωτο Μ.Κουζουπη Ελένη Χρυσολωρά η αδελφή της νυφης 





Πηγή : 

to synoro blog

3 σχόλια:

  1. Να ζήσετε ρε ξαδέρφια Γιώργος του Βικεντιου του Ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na zhsoun ta pahpdia!Mia paratirish!Uphrxe kai koumpara oxi mono koumparos!to oti den thn kserete merikoi den paei na pei oti den uphrxe!kai einai kai serfiwtisa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...