29 Σεπ 2021

Impact BITE Awards 2021 ...Κορυφαία διάκριση για ένα δικό μας παιδί την Κατερίνα Γούναρη.


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στο Markou Wine Museum, η δέκατη επετειακή τελετή απονομής των Impact BITE Awards 2021, του πιο σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την Boussias, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του ΟΠΑ. 

Στην μεγάλη αυτή γιορτή, την οποία παρακολούθησαν 300 στελέχη της αγοράς και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming, βραβεύθηκαν και φέτος τα κορυφαία έργα πληροφορικής και οι δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε.

 Το τιμητικό βραβείο της χρονιάς απονεμήθηκε από τον εκδότη Μιχάλη Μπούσια στον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, για την πολύτιμη συμβολή του στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία Salim Ismail, συγγραφέα του best seller “Exponential Organizations και founding CEO του Singularity University, ο οποίος εμφανίστηκε ζωντανά από την California, και συμμετείχε στην απονομή. 

Στην επετειακή αυτή εκδήλωση δόθηκαν τα δύο κορυφαία βραβεία της δεκαετίας, όπως προέκυψαν από το άθροισμα των κορυφαίων βραβείων κάθε χρονιάς από το 2012 μέχρι σήμερα. ICT Company of the decade αναδείχθηκε η COSMOTE – Όμιλος ΟΤΕ, ενώ Digitalized Company of the decade αναδείχθηκε η Interamerican.

 Τις κορυφαίες διακρίσεις για το 2021 έλαβαν οι: Διαμαντής Μασούτης ΑΕ-Digitalized Company of the year, COSMOTE-ICT Company of the year, Intrasoft – Integrator of the year και Όμιλος Epsilon Net – Software House of the year. 

Το Platinum βραβείο, για το έργο που έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές απέσπασε η nvisionist – nvbird για το έργο «nvbird – Bird Detection & Monitoring System». Στην ενότητα '' Τεχνολογικές Υποδομές & Διοίκηση Πληροφοριακών Πόρων - IT Security'' το silver βραβείο πήρε η εταιρεία ''Cyber Noesis'': isAWARE – Ολοκληρωμένη Λύση Εκπαίδευσης Cybersecurity'', με επικεφαλής τον κ. Κ.Παπαδάτο και (ένα δικό μας παιδί) την κα Κατερίνα Γούναρη. 

Πηγή : 

Katerina-Katia Rota 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...