18 Μαΐ 2022

ΠΠΙ Σερίφου Τεράστιο πρόβλημα για την φιλοξενία ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του ιατρείου.


Κάλεσμα προς το σύλλογο ενοικιαζομένων σωματίων Σερίφου και τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων. Δεδομένου ότι επιβάλλεται να οργανώσουμε άμεσα τις μετακινήσεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού για την κάλυψη των αυξημένων, λόγω έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, αναγκών, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αναφορικά με τα κάτωθι: 

Τη δυνατότητα φιλοξενίας απο τον σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων ή από ιδιοκτήτες σπιτιών. Τον αριθμό διαθέσιμων καταλυμάτων για τη χρονική περίοδο από 1/6/2022 έως και 30/9/2022. Παρακαλούμε όπως έρθετε άμεσα σε συνεννόηση με το ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ. 

Λαμβάνοντας υπόψη την συνεχόμενη αύξηση της επισκεψιμότητας στο νησί της Σερίφου , τη μειωμένη διάθεση ενοικιαζομένων διαμέρισματων, υπάσχει τεράστιο πρόβλημα για την φιλοξενία ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού του ιατρείου. Τα περισσότερα ιδιωτικα σπίτια διατίθεται μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας ενοικίασης, με δυο οδυνηρές συνέπειες. Αρχικως τη μη διάθεση σπιτιών για ιατρικο και παραϊατρικό προσωπικο και δευτερευόντως την αύξηση της ζήτησης υπηρεσιών υγείας κυρίως από ενοικιαστές από πλατφόρμες βραχείας ενοικίασης. 

 Με εκτίμηση Η ομάδα του ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ

 Πηγή : 

Athanasios Kontaris


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...