24 Μαΐ 2022

Γυρίσματα ταινίας διεθνούς παραγωγής στην Κίμωλο


Τις ημέρες αυτές πραγματοποιούνται τα γυρίσματα αυστριακής ταινίας, με τίτλο «Griechenland», στο νησί της Κιμώλου, προβάλλοντας το νησί διεθνώς, μέσα από την προβολή της σε όλη την Ευρώπη.

 Η εταιρεία παραγωγής Green Olive Films έχει αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής της νέας κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο “Griechenland” («Ελλάδα»), σε συνεργασία με την Αυστριακή εταιρεία παραγωγής E&A FILMS. Η ταινία, η οποία ανήκει στην κατηγορία του κωμικού δράματος (δραμεντί), επικεντρώνεται στην ζωή ενός νεαρού Αυστριακού, ο οποίος μαθαίνει πως ο αληθινός του πατέρας ζει στην Ελλάδα, και αποφασίζει να έρθει να τον βρει. 

 Τα γυρίσματα ξεκίνησαν μέσα στον Μάιο, και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως και τα μέσα Ιουνίου, το αργότερο, ενώ για την πραγματοποίηση των σχετικών γυρισμάτων σε διάφορα μέρη του νησιού, ο Δήμος Κιμώλου, μέσω ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου έχει δώσει την άδειά του. Μάλιστα, στο πλαίσιο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Ροζάννα Λογοθέτη σημείωσε, πως είχε ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα πριν 2 χρόνια και είχε συναντηθεί και μιλήσει με τους παραγωγούς και τους συντελεστές για την ταινία αυτή, γνώριζε δε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «μόνο οφέλη θα προκύψουν για το νησί μας και τους κατοίκους του με αυτή την ταινία. Για αυτό και πρέπει να αδράξουμε της ευκαιρίας και να μην αφήσουμε να χαθεί». Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Δήμαρχος Κιμώλου, κ. Κωνσταντίνος Βεντούρης, υπογράμμισε, πως η εν λόγω δράση αποτελεί σημαντική διαφήμιση για το νησί της Κιμώλου και θα δώσει αξιόλογη ώθηση, όχι μόνο τουριστική, αλλά και κοινωνική. 

 Πηγή : https://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...