7 Μαΐ 2022

Στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων το Tera Jet



Το Tera Jet της Seajets είναι πιθανόν να ετοιμάζεται για να εκτελέσει δρομολόγια από Πειραιά προς Δυτικές Κυκλάδες. 

Όπως αναφέρει και το arxipelagos.gr, το ταχύπλοο θα εκτελέσει τον ετήσιο δεξαμενισμό του, ο οποίος θα διαρκέσει 11 ημέρες και στη συνέχεια θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος. Σε σχετική ερώτηση χθες 6 Μαΐου 2022 στο Κεντρικό Πρακτορείο της εταιρείας, μας ενημέρωσαν ότι το εν λόγω ταχύπλοο θα ξεκινήσει δρομολόγια από την 1η Ιουλίου. 

 Το αν θα εκτελεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το δρομολόγιο των Δυτικών Κυκλάδων, ή αν θα εκτελέσει μερικά μόνο δρομολόγια μέχρι να αναπληρωθεί το «κενό» του SpeedRunner με άλλο πλοίο, δεν είναι γνωστό. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ενημέρωση από την ίδια την εταιρεία. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο : “Στις Δυτικές Κυκλάδες φέτος το ταχύπλοο;” 

Στη μεγάλη δεξαμενή Floating Dock I των νέων ελληνικών ναυπηγείων του ομίλου Σπανόπουλου στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, ανέβηκε σήμερα το μεγάλο monohull ταχύπλοο της Seajets, Ε/Γ-Ο/Γ Tera Jet, για την εκτέλεση του ετήσιου δεξαμενισμού και της συντήρησης του σκάφους. Ο δεξαμενισμός του ταχύπλοου θα διαρκέσει περίπου 11 ημέρες. 

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της εταιρείας, το Tera Jet αναμένεται να ξεκινήσει φέτος δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος από την 1η Ιουλίου. Δεδομένου ότι η εταιρεία αγόρασε το Ε/Γ-Ο/Γ ταχύπλοο της γραμμής Speedrunner III, το οποίο μέχρι σήμερα πραγματοποιούσε δρομολόγια στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων, ενισχύεται το παραπάνω σενάριο. 

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει τη διανομή των ταχυπλόων της εταιρείας, στις γραμμές των Κυκλάδων. Είναι ακόμη σημαντικό να σημειώσουμε, πως οι διεθνείς τιμές των καυσίμων θα καθορίσουν τη φετινή δρομολόγηση του Tera Jet και άλλων ταχυπλόων.» 

Πηγή : https://arxipelagos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...