4 Μαΐ 2022

Προετοιμάζεται η νέα διοργάνωση για το Serifos Sunset Race 2022


Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Σερίφου ανανέωσε τη στήριξή του στην αθλητική διοργάνωση – θεσμό για το νησί, Serifos Sunset Race. 

 Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, οι διοργανωτές του αγώνα Serifos Sunset Race απέστειλαν σχετικό αίτημα προς το Δήμο, ο οποίος και το ενέκρινε μέσω απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εξασφάλιση της αιγίδας του Δήμου, καθώς επίσης και:

 1. Την άδεια χρήσης των δρόμων για τις ανάγκες των παιδικών αγώνων στο Λιβάδι το Σάββατο 24/9 από τις 10:30-11:30 το πρωί και των αγώνων ενηλίκων στη διαδρομή Βαγιά – Γάνεμα – Κουταλάς, το Σάββατο 24/9 το απόγευμα 17:30 – 19:30. 

 2. Την παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία της γραμματείας των αγώνων, από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 έως και την Κυριακή 25/9. 

 3. Την παροχή δημοτικού λεωφορείου, εάν είναι διαθέσιμο, για τη μετακίνηση των συμμετεχόντων προς και από το σημείο εκκίνησης/ τερματισμού στην παραλία της Βαγιάς, το Σάββατο από τις 16:30 έως της 21:30. 

 4. Την παρότρυνση των τοπικών παραγωγών και επιχειρηματιών να συμμετάσχουν και να προβάλουν ενδεχομένως τα προϊόντα τους.

 5. Την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου, παρουσιάζοντας στους χώρους της διοργάνωσης τις δράσεις και τις προγραμματισμένες ενέργειες αθλητισμού και πολιτισμού του έτους.

 6. Την παραχώρηση δύο σημείων για την τοποθέτηση προωθητικών banner της διοργάνωσης στη διάρκεια του καλοκαιριού. Η διοργανώτρια αρχή του Serifos Sunset Race δεσμεύεται προς το Δήμο ότι θα λάβει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, την ενημέρωση των περιοίκων και των παραθεριστών, καθώς και την ομαλή διέλευση οχήματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 

 Οι δρομικοί αγώνες θα διεξαχθούν με τη συνοδεία δικύκλου για τον έλεγχο της διαδρομής, παρουσία γιατρού καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, ενώ κατά μήκος της διαδρομής θα τοποθετηθούν πιστοποιημένοι διασώστες. Στους κολυμβητικούς αγώνες θα υπάρχει πλήρης ναυαγοσωστική κάλυψη με ναυαγοσώστες της Lifeguard Hellas, ειδικές ναυαγοσωστικές σανίδες, πλευστό φορείο και γενικά όλος ο εξοπλισμός ασφαλείας. 

 Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι θα πραγματοποιηθεί από την διοργανώτρια αρχή η κατάλληλη προσαρμογή των οδηγιών της διοργάνωσης, όσον αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά ορίζονται από την πολιτική προστασία, λόγω την πανδημίας του COVID-19. 

Πηγή : https://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...