5 Απρ 2024

Σέριφος Το Σάββατο 6 Απριλίου γιορτάζουμε Το 1ο Βραβείο στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2024 (Concours de la Francophonie 2024)



.

Το 1ο Βραβείο στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2024 (Concours de la Francophonie 2024) τον οποίο οργανώνει κάθε χρόνο το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών απέσπασαν οι μαθητές του λυκείου του σχολείου μας.

Ο φετινός Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας είχε θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες με αφορμή την διεξαγωγή των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2024.Η επιτροπή η οποια αξιολόγησε τα έργα των συμμετεχόντων σχολείων απαρτίζεται από τον Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και 43 εξέχοντα πρόσωπα , Έλληνες και Γάλλοι, εκπρόσωποι της Γαλλικής Πρεσβείας, του Γαλλικού Ινστιτούτο Αθηνών , του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, Σύμβουλοι εκπαίδευσης της Γαλλικής γλώσσας, Επιμορφωτές, οι Πρόεδροι των Πανελλήνιων Συλλόγων Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας, Εκδότες Γαλλικών βιβλίων.

 Το βίντεο του σχολείου μας κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση στον Εθνικό διαγωνισμό Γαλλοφωνίας με θέμα Ολυμπισμός -

Pierre de Coubertin στον οποίο υπήρχαν 11.000 συμμετοχές. Αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει συνεργασία και πίστη ακόμη και ένα μικρό και δυσπρόσιτο σχολείο μπορεί να διακριθεί ανάμεσα σε μεγάλα σχολεία ιδιωτικά και δημόσια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε Kelly Mylona Amvrosios Tagianoglou Δήμητρα Μπούρτζινου Ευ τυ Χω για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα

Το τελικό έργο ήταν ένα βίντεο στο οποίο κάθε μαθητής ενσαρκώνει και παρουσιάζει στα γαλλικά έναν Ολυμπιονίκη, Έλληνα ή Γάλλο με την συνοδεία της Μασκότ τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!!



Πηγή : https://blogs.sch.gr/gymserif/#

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...