7 Απρ 2022

Σύρος: Τον Μάιο τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μάρκου Βαμβακάρη στην παραλία της Ερμούπολης


Τον Μάιο αναμένεται να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μάρκου Βαμβακάρη, στο λιμάνι της Ερμούπολης. Το εν λόγω έργο το οποίο προγραμματίζεται από το 2017, βρίσκεται στην τελική φάση της υλοποίησης με την προτομή του πατριάρχη του ρεμπέτικου τραγουδιού να τοποθετείται σε υπερυψωμένο σημείο της Πλατείας Παπάγου, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την περιοχή. 

 Το άγαλμα του Μάρκου Βαμβακάρη έχει ολοκληρωθεί, ενώ τις εργασίες και το κόστος για την τοποθέτησή του πρόκειται να αναλάβει ο εφοπλιστής, Βασίλης Βαμβακάρης και η οικογένειά του.

 Ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, Μηνάς Αληφραγκής, έπειτα από σχετικό ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου, Δημήτρη Κοσμά, δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, ότι ήδη στο σημείο έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την εγκατάσταση της βάσης που θα τοποθετηθεί το άγαλμα, ενώ το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν και οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των φθορών των ντεκ που βρίσκονται στην πλατεία Παπάγου, ώστε τον Μάιο να είναι όλα έτοιμα για τις εκδηλώσεις των αποκαλυπτηρίων. 

Πηγή : https://www.syrostoday.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...