Τα έξι καλύτερα κρασιά, που προέρχονται από νησιωτικούς αμπελώνες,
διάλεξε η μεγάλη βρετανική εφημερίδα Guardian, στη γευσιγνωστική του
στήλη. Μέσα σε αυτά είναι το Χατζηδάκης Ασύρτικο για το οποίο ο
συντάκτης, γράφει: « Το ασύρτικο έχει το σπίτι του στο ελληνικό
ηφαιστειακό νησί της Σαντορίνης. Και δεν είναι τίποτα καλύτερο από όταν
περνάει από τα χέρια του Χαρίδημου Χατζηδάκης ο οποίος περνάει την
περίπλοκη γεύση του λεμονιού, την ένταση και τους χυμούς του, την
καπνισμένη μεταλλικότητα και μια ζουμερή οξύτητα που δημιουργούν ένα
σπινθηροβόλο λευκό, ιδανικό για αρωματισμένα με βότανα, λευκά
θαλασσινά».
Πηγή : http://www.santonews.com/
Πηγή : http://www.santonews.com/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου