14 Φεβ 2015

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη με Προϊσταμένους υπηρεσιών της Π.Ε. Κυκλάδων

Με τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης στο πλαίσιο της  μεταξύ τους συνεργασίας για τη συνεχή βελτίωση της διοικητικής λειτουργίας τους.
Η εύρυθμη οργάνωση, αναβάθμιση και λειτουργία των υπηρεσιών, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, η ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων του πολίτη, η αγαστή συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών αλλά και θέματα αρμοδιοτήτων, ήταν μερικά από τα ζητήματα που εξετάστηκαν  κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας.
Τα στελέχη της Περιφέρειας αναφέρθηκαν στο έργο που επιτελείται κάθε μέρα στους τομείς ευθύνης του καθενός, περιέγραψαν όμως και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους, δεδομένων των ελλείψεων σε προσωπικό.
Ο κ. Λεονταρίτης αναγνώρισε τυχόν αρρυθμίες που μπορεί να έχουν παρατηρηθεί, τόνισε όμως πως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «βασική επιδίωξη μέσα απ΄ αυτή τη συνάντηση,  ήταν να δοθεί η δυνατότητα μιας αμφίδρομης και γόνιμης ενημέρωσης, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις οι οποίες θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών και κατά συνέπεια την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών».
Η συζήτηση χαρακτηρίσθηκε ιδιαίτερα γόνιμη καθώς υπήρξε θετική διάθεση από όλες τις πλευρές για επίλυση των όποιων προβλημάτων, ενώ κατατέθηκαν ουσιαστικές προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης «ισχυροποιώντας το πλαίσιο καλής λειτουργίας της διοίκησης της Π.Ε. Κυκλάδων θα καθιερωθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα  συνάντηση εργασίας με τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών» για να καταλήξει λέγοντας: «Είμαι πεπεισμένος πως ακόμη και τον καλύτερο πολιτικό σχεδιασμό  να διαθέτεις, αν δεν υπάρχει καλόπιστη και εποικοδομητική συνεργασία με τους Διευθυντές και τα στελέχη των υπηρεσιών, είναι δύσκολο να αποδώσεις σημαντικό έργο».
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...