19 Ιουν 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ για την σχολική χρονιά 2015 στο δημοτικό Σερίφου.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ για την σχολική χρονιά 2015 στο δημοτικό Σερίφου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, μας διδάξατε και πάλι τον δρόμο που πρέπει να διαβούμε, την ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ, την οδό της αγνότητας, αγαθότητας, εμπιστοσύνης, αυθορμητισμού και ειλικρίνιας, την οδό της ανιδιοτέλειας, της πηγαίας χαράς και δημιουργικότητας, της γλυκύτητας, της ομαδικότητας και συνεργασίας, την οδό της καρδιακής αγάπης και της ευθύνης για τα όλα και όλους γύρω μας, την οδό της ελπίδας!

Σε ένα σχολείο τελικά περισσότερα είναι αυτά που οι δάσκαλοι μαθαίνουνε από τα παιδιά παρά τα παιδιά από τους δασκάλους. Κι αν είναι κι υπερβάλλω με τον λόγο μου αυτό, δεν έχει ο κάθε δάσκαλος παρά να κοιτάξει με τιμιότητα μέσα του.
Παιδαγωγήσατε το κοινό σας με Σαίξπηρ, "όνειρο καλοκαιρινής νύχτας", πρωτοβουλία της δασκάλας αγγλικών Ευγενία Γιαν με πετυχημένη σκηνοθεσία κουστούμια της ιδίας μα και μακιγιάζ, βοηθεία της δασκάλας του ολοημέρου Penny Avgerou .


Μας συγκινήσατε με Χατζιδάκη και "νησί των συναισθημάτων", πρωτοβουλία της "καλλιτέχνιδας" δασκάλας Evridiki Lou που με ευαισθησία, κόπο ωρών και τρυφεράδα προς τις τελειόφοιτες μαθήτριές της, έδεσε όλα τα κομμάτια της παράστασης σε μια αρμονική ροή και παρέσυρε στην συγκίνηση και την μαγεία όλο το θέατρο.

Μας ταξιδέψατε στα αγαπημένα μας κυκλαδονήσια μέσα από το τραγουδάκι "Κυκλαδίτικο" των αγαπημένων Χατζιδάκη και Γκάτσου, πρωτοβουλία του δασκάλου Marios Falagas.
Γελάσαμε όταν μας παραστήσατε το εργάκι με θέμα το μαθητικό καθημερινό σας βασανάκι - πρωτοβουλία των χαρωπών δασκάλων σας, Βαγγέλη Καλυβιώτη και Αθανασία Αθανασούλη. Χορέψαμε μέσα μας με την ανεμελειά που εμπνέουν αυτά τα υπέροχα τραγούδια του κλασσικού μας ελληνικού κινηματογράφου , σε έκτακτη χορογραφική έμπνευση των δασκάλων, Penny Karagianni και Μαίρη Αυγέρου.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!
Πηγή : δημοτικο σχολείο Σερίφου

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...